Kruitgracht 17-e, 9711VL GRONINGEN

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

189 m2

Omschrijving

Bijzonder stadshuis op een bijzonder fraaie locatie!

Dit stadshuis is onder architectuur (Dan van Woerden) gebouwd in de jaren ’80 en is echt iets unieks. De ligging is super, stads maar bijzonder rustig gelegen achter de Stadsschouwburg en het Praedinius Gymnasium. Het huis beschikt over een ruime en groene stadstuin en op de verdieping heeft u twee balkons en een dakterras. Tot slot kunt u parkeren in uw eigen garage!

De woning heeft 3 woonlagen, beschikt over vier slaapkamers, twee badkamers, een ruime werkkamer, stadstuin, een balkon en een dakterras.
U komt binnen via de zij entree die u naar de hal leidt waarin de trap naar de bovenste etages zich bevindt, evenals een Japans toilet met fontein. Één deur verder en u bent in de riante woonkamer van ruim 35 m2. Door de hoge raampartijen en de ligging op de hoek is er veel licht aanwezig en is de uitkijk fraai. Vanuit de woonkamer zijn de halfopen keuken en de tuin te bereiken. De tuin is ruim, groen en biedt tevens toegang tot de eigen garage (40 m2).
Op de eerste etage bevinden zich drie lichte slaapkamers (14, 14, 6 m2). Daarnaast bevindt zich hier de ruime overloop met klein balkon en een badkamer.
Via de trap in de overloop kunt u naar de tweede etage. Deze beschikt over een slaapkamer, een ruime ‘werkkamer’ en een badkamer. Daarnaast bevinden zich hier het dakterras (11 m2), georiënteerd op het oosten, en het balkon met zicht op de Martinitoren!

Kortom een bijzonder huis op een bijzondere plek die het verdient om door u gemoderniseerd te worden!

Voor een goede indruk van de ruimte en de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden. Voor een goede sfeerimpressie verwijzen wij u naar de foto’s!

Bijzonderheden:
- Onder architectuur gebouwd
- Prettig en ruim stadshuis
- Bijzonder fraaie en stadse ligging
- Vier slaapkamers, twee badkamers
- Ruimte om naar eigen smaak aan te passen
- Eigen garage
- Ruime en groene stadstuin

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie