Kruitlaan 24, 9711TZ GRONINGEN

Woonopp.

107 m2

Perceelopp.

65 m2

Omschrijving

Schitterend verbouwd herenhuis in het centrum van Groningen!

Dit zeer fraaie huis is gebouwd in 1903 en betreft een voormalige boven- en benedenwoning die samen is gevoegd. Stads leven in optima forma, met volop rust. De gewenste voorzieningen en het centrum van Groningen zijn op loopafstand en toch kunt u aan de Kruitlaan aan de drukte en hectiek ontsnappen. Het woonhuis is in de loop der jaren goed onderhouden geweest, wat maakt dat het instapklaar en onderhoudsarm is!

De indeling is als volgt: U komt binnen via de entree en stapt zo de hal binnen welke toegang biedt tot de beneden vertrekken en de twee bovenverdiepingen. Op de begane grond bevinden zich een ruime slaapkamer (16 m2), moderne badkamer, een wasruimte en de binnenplaats. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, een dubbele wastafel en een hangend toilet. Via de fraaie trap in de hal komt u uit in de voormalige bovenwoning. Hier bevinden zich op de eerste verdieping de woonkamer, een werkkamer, keuken en het dakterras. De woonkamer is ruim en licht en beschikt over fraaie ornamenten. Doordat het woonhuis samen is gevoegd beschikt het over zowel een buitenplaats op de begane grond, als een balkon op de 1e verdieping. Een heerlijke plek om ’s avonds tot rust te komen! Een verdieping verder en u komt uit op de bovenste verdieping. Hier bevinden zich onder de schuine kap de tweede slaapkamer (20 m2) en badkamer. Bij binnenkomst krijgt u een heus loft gevoel, wat geheel past bij de stijl van het huis!

Voor een goede indruk van de ruimte en de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden. Voor een goede sfeerimpressie verwijzen wij u naar de film en foto’s!

Bijzonderheden:
- Bijzonder fraaie en stadse ligging
- Twee slaapkamers
- Dak vernieuwd en geïsoleerd in 2020
- Voorzien van Renovlies behang en recent geschilderd
- Binnenzijde geschilderd in 2020
- Voorzien van HR++ glas
- Balkon is vernieuwd
- Instapklaar

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie