Kwintlaan 15, 9724EL GRONINGEN

Woonopp.

141 m2

Perceelopp.

267 m2

Omschrijving

Ruime en onderhoudsarme stadswoning met een diepe achtertuin op het zuiden en een inpandige garage in een rustige straat van woonwijk de Oosterpoort. Deze prachtige en lichte gezinswoning ligt in een gezellig deel van de stad Groningen met cafés, winkels en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen op loopafstand. Ook het Centraal Station en station Europapark liggen op korte afstand. In de jaren negentig zijn de huizen aan de Kwintlaan gebouwd en daarmee zijn het moderne en comfortabele stadswoningen. Uniek aan dit huis is dat het beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen grond. Waar vind je dat op zo'n korte afstand van de binnenstad?

De indeling van het huis ziet er als volgt uit: entree/ hal met toegang tot garage, wc en de tuingerichte woonkamer met halfopen keuken aan de voorzijde van de woning. De inpandige garage/berging met kastenwand is een uitkomst voor de opslag van allerlei spullen en maakt dit huis wat ons betreft compleet.
Op de eerste etage zien we twee ruime slaapkamers met de nodige kastruimte. Verder op deze etage ook een sfeervolle badkamer (2016) met wc, douche en een fraaie brede wastafel.
Vervolgens op de tweede etage nog eens twee slaapkamers en een ruimte voor de cv-ketel, wasmachine en -droger.

Voor stadse begrippen heeft dit huis een riante en groene achtertuin die op het zonnige zuiden gericht is. Zowel de voor- als achterzijde zijn behoorlijk vrijliggend; aan beide zijden zijn geen woningen gebouwd waardoor een extra ruimtelijk gevoel ontstaat. Achterin de tuin staat een houten berging en de tuin is via een achterom te bereiken, handig voor fietsen en tuingereedschap. Aardig extraatje is dat achter de tuinen van dit deel van de Kwintlaan een tennisbaan, speeltuin en een groot grasveld liggen waar je als bewoners ook gebruik van mag maken.

Voor de liefhebber van de stad die comfortabel en rustig wonen wil is dit naar ons idee een uitgelezen kans!

Bijzonderheden:
- 12 zonnepanelen (2020).
- Schilderwerk buitenzijde (deels) uitgevoerd in 2020.
- Hor bij de schuifpui.
- Brede zonwering achterzijde aanwezig.
- Instapklaar.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie