Laarwoud 22, 9331LR NORG

Woonopp.

243 m2

Perceelopp.

797 m2

Omschrijving

Op een volstrekt unieke plek, aan de rand van het dorp gelegen vrijstaand Landhuis op een heerlijk ruim en volop privacy biedend perceel. Feitelijk zou je kunnen zeggen dat het op een “schiereilandje” is gelegen met op de achterzijde bos en op de westzijde een prachtig uitzicht over de landerijen en boomsingels.

Het landhuis is gebouwd in 1995 en door de jaren heen altijd met zorg onderhouden en bewoond. Wat opvalt is de prettige en goed doordachte woonplattegrond waarbij de mogelijkheid voor levensloopbestendig wonen aanwezig is. Door de vele lage ramen op de begane grond is het zicht op de tuin en de landelijke woonomgeving maximaal en er zijn verschillende terrassen aanwezig.
De onder architectuur aangelegde tuin biedt een weldaad aan rust, prachtige borders, volwassen bomen, vijver en een gazon. De oprit is ruim en biedt plek aan zeker 2 auto’s.

Het dorp Norg bruist, er zijn vele winkel, sport (waaronder een zwembad) en horecavoorzieningen aanwezig. Bovendien is de omliggende natuur meer dan geweldig, hier kan uren worden gewandeld of gefietst. De steden Assen en Groningen zijn op circa 20 autominuten gelegen.

Indeling begane grond:
Ruime entree – hal met toilet, garderobe en trapopgang naar de verdieping. De living (40 m2) is heerlijk ruim en bovenal licht, heeft een toegang tot het terras op de achterzijde en een haard – allesbrander. Op de voorzijde is het eet-keukengedeelte (18 m2) met aansluitend de vernieuwde en goed geoutilleerde keuken in een zeer praktische U – opstelling. Ook vanuit de eethoek is het terras te bereiken.

Vanuit de hal is een werkkamer van 13 m2 bereikbaar evenals de bijkeuken – achteringang. In de bijkeuken zijn de aansluitingen voor het witgoed en er is een extra keukenblokje. Wat voorheen de garage was is thans als atelier in gebruik, deze ruimte kan ook weer prima tot garage worden gemaakt maar ook zeker tot een slaapkamer. Deze ruimte beschikt al over een douche en wastafel.

Achter in de tuin, tegen de bosrand aan is nog een houten schuur – berging voor het tuingereedschap en de fietsen.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 5 royale slaapkamers van 23, 15, 12, 12 en 10 m2. De masterbedroom beschikt over een eigen badkamer met toilet, bidet, douche en dubbele wastafel. Op de overloop is nog een tweede (kinder – gasten) badkamer met douche, toilet en wastafel. Beide badkamers zijn vernieuwd en modern qua kleurstelling. Voorts is nog een inloopkast/berging op deze verdieping.

Verdieping II:
Middels vaste trap bereikbare verdieping. Het eerste “hoge” deel kan prima als een hobby – werk – chilruimte worden gebruikt of als extra slaapkamer. Het “lage” gedeelte is een praktische bergzolder.

Bijzonderheden:
-Zeer fraaie en uiterst rustige ligging aan de rand van Norg
-Maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers op de verdieping
-12 zonnepanelen
-Rondom zijn screens aanwezig
-Energielabel A

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie