Lageweg 47, 9479PB NOORDLAREN

Woonopp.

101 m2

Perceelopp.

513 m2

Omschrijving

Onder de rook van Groningen, zo'n tien kilometer ten zuiden van de stad ligt het schitterende dorpje Noordlaren. De omgeving is fenomenaal met aan de oostzijde het Zuidlaardermeer en aan de westzijde het Noordlaarderbos. Bovendien is het een dorp waar het goed leven is vanwege de gemoedelijke sfeer tussen de bewoners onderling en het actieve verenigingsleven. En hier, schuin tegenover de karakteristieke Bartholomeuskerk en daarmee ook op steenworp afstand van het haventje, mogen wij deze semi-bungalow te koop aanbieden.

Het mooie van dit huis is dat u de mogelijkheid heeft volledig op de begane grond te wonen aangezien het er een slaapkamer met aangrenzende badkamer heeft. Het is een licht huis vanwege de grote raampartijen en een praktisch huis mede vanwege de vele vaste kasten. Op de etage overigens zijn nog twee slaapkamers aanwezig en geeft de ruime overloop mogelijkheden om bijvoorbeeld een werk- of speelplek te creëren.

Aan de achterzijde van het huis ligt een beschut stuk tuin, mooi op de zon gelegen en met veel privacy. Aan de rechterzijde van het huis loopt de tuin door en dit stuk van het perceel wordt gekenmerkt door de grote rode beuk en diverse gezellige terrasjes.

Mooie mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen in een heerlijk groene omgeving!

Bijzonderheden:
- Nieuwe cv-ketel 2021.
- Vloerverwarming in badkamer en wc.
- Gevel is nageïsoleerd, glas is grotendeels dubbel glas, de kap is geïsoleerd en de begane grondvloer vermoedelijk deels.
- Deels houten, deels kunststof kozijnen.
- De rode beuk (Fagus Sylvatica Purpurea) werd in 1999 opgenomen in het register van Monumentale Bomen van de Bomenstichting.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie