Lamerisstraat 1-a, 9989EA WARFFUM

Woonopp.

350 m2

Perceelopp.

1.190 m2

Omschrijving

Een uniek aanbod in Warffum op een bijzondere locatie op een ruim perceel grenzend aan het open vaarwater wat in verbinding staat met o.a. Groningen en Lauwersmeer.

Dit bijzondere aanbod betreft de voormalige timmerwerkplaats van aannemer Pool, deze schuur "De Holtstek" is in 2012 vervangen door een nieuw gebouwd schuurhuis met hergebruik van de originele oude gebinten en dakpannen uit 1917. Het geheel is een riant, luxueus en bijzonder royaal woonhuis. Een schuurwoning met nog de originele karaktervolle houten gebinten maar daarbij wel in een moderne en strakke uitvoering en luxe afwerking. Het huis is onder architectuur gebouwd door architect Cor Kalfsbeek uit Paterswolde. Het zo ontstane bijzondere woonhuis karakteriseert zich door een zeer ruime opzet, luxe afwerking en moderne invulling!

Indeling:
Entree aan de voorzijde naast de garagedeur, intercom, gang met meterkast, garderobe met het ruime toilet, gang naar het centrale deel midden in het huis. Dit centrale deel is een fijne grote open ruimte met extra lichtinval door de vide en rij dakramen (lichtstraat). Via deze multifunctionele ruimte kunt u naar de diverse andere ruimtes op de begane grond maar ook vindt u hier het fraai vorm gegeven trappenhuis, de lift en de dubbele schuifpui naar het terras.

Voor in het huis rechts vindt u de werkkamer, voor in het huis links kunt u binnendoor naar de inpandige ruime garage met brede elektrische segmentdeur. In het verlengde van de grote centrale ruimte bevindt zich ook de eetkamer.
Achter in het huis vindt u de ruime, luxe keuken (Bruynzeel) met kookeiland, diverse apparatuur van Gaggenau en elektrisch te openen lades. Aansluitend de sfeervolle woonkamer met ingebouwde gashaard en schuifdeur naar de tuin, daarnaast -halfopen met de woonkamer- de tv-kamer.

Via de keuken heeft u een doorloop via een extra pantry (extra keukenblok voor o.a. koffie en thee) naar de eetkamer maar ook naar de naastgelegen bijkeuken (wasmachine/droger) met zij-entree.

Via de trap of de lift kunt u naar de eerste verdieping.
Hier komt u op een lichte overloop door de vide en de rij dakramen (lichtstraat). Voor in het huis op deze verdieping is een zeer royale werkkamer/ tweede zitkamer (of slaapkamer) aanwezig met een ruime inloopkast (totaal circa 50m²).
Via de overloop een tweede toilet. Een logeer/ slaapkamer met eigen badkamer (wastafel en inloopdouche). Berging/strijkkamer. Masterbedroom aan de achterzijde van het huis met eigen luxe badkamer en aansluitend zeer riante kleedkamer.
Via de vaste trap kunt u naar de tweede verdieping. Hier vindt u een grote multifunctionele zolderruimte van circa 75 m² met een raam in zowel de voor- als achtergevel. Hier ook de opstelling van de vc-ketel en de mechanische ventilatie (de WTW). Deze verdieping laat zich uitstekend gebruiken om een of twee extra kamers te realiseren.

Bijzonderheden:
- bouwjaar van de oorspronkelijke schuur "De Holtstek" 1917;
- realisatie woonhuis in de huidige vorm 2012;
- perceeloppervlak 1190 m²;
- prachtige tuin aangelegd door Eric Spruit en Fleur van Zonneveld van De Kleine Plantage;
- woonoppervlak circa 350 m²; + zolder 75m² + inpandige garage circa 34 m²;
- eerste verdieping geheel voorzien van brede eiken plankenvloer;
- begane grond voorzien van beton-gietvloer, geheel vloerverwarming, goed geïsoleerd, energielabel A;
- 2x tuinberging, terras naast het huis en zitgelegenheid aan de achterzijde richting het water van de Warffumermaar;
- stalen ramen met isolerende beglazing;
- de gevels zijn afgewerkt met weerbestendig, onderhoudsarm, Western Red Ceder houten delen;
- in Warffum goede warme bakker, in Baflo uitstekende slager, supermarkt om de hoek;
- in de nabije omgeving voortgezetonderwijs, buitenbad (in Breede) en tennisbaan;
- goede treinverbinding met Groningen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie