Langeloerweg 58, 9331VB NORG

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

13.010 m2

Omschrijving

Onder architectuur verbouwd vrijstaand woonhuis met royale tuin rondom en groot eigen bosperceel, te samen circa 13.000 m². Het huis beschikt over circa 160 m² woonoppervlak en drie slaapkamers waarvan één op de begane grond met eigen complete badkamer.

U komt aanrijden via de Langloërweg en vindt dan een elektrisch hek verscholen tussen het groen, het hek is op afstand bedienbaar en biedt toegang tot een eigen bosweggetje dat leidt naar nummer 56 (rechtsaf) en nummer 58 (linksaf). Als u linksaf gaat komt u eerst de dubbele carport tegen met de garage en houtopslag. Hier is voldoende ruimte voor bezoek om op eigen terrein te parkeren. Vervolgens loopt u via het tuinpad naar het huis.

Indeling: entree, hal, meterkast, modern toilet, kelder toegang via een luik in de vloer, garderobe-nis.
Ruime en lichte living van circa 62 m². Deze ruimte beschikt over een fraaie houtenvloer, veel hoge ramen -waardoor mooie lichtinval en contact met buiten- vervolgens een ingebouwde haard, schuifpui naar het terras en een prettige plek bij de keuken voor een forse eettafel. Bij het eetgedeelte vindt u de schuifdeur naar de keuken. De keuken is voorzien van diverse 'losse' units waardoor een andere indeling ook simpel te realiseren is (o.a spoeleiland met dubbele spoelbak, rvs-werkbladen, 4-pits gaskookplaat en rvs-afzuigkap). Via de keuken kunt u naar de achtergelegen bijkeuken met plaats voor een vriezer, koelkast, wasmachine en droger. Tevens hier de cv-ketel en warmwater voorziening.

Op de begane grond treft u ook nog een grote slaapkamer van bijna 18 m² met een eigen ruime badkamer voorzien van groot ligbad, inloopdouche, 2de toilet, bidet en wastafelmeubel met twee wastafels.

Via de centrale hal kunt u met de trap naar de verdieping met overloop, compacte badkamer met douche, wastafel én derde toilet. Links en rechts van de overloop twee slaapkamers onder de schuine kap.

Bijzonderheden:
- bouwjaar oorspronkelijk jaren '50, uitbouw en verbouw 2001;
- woonoppervlak circa 160 m²;
- perceel oppervlak totaal circa 13.000 m²;
- groot -glooiend- gazon rondom met rododendrons, naast en achter gelegen groot eigen bos;
- terras met buitenhaard (ook geschikt als bbq) naast de woonkamer;
- beschutte ligging van het huis: vanaf de doorgaande weg vrijwel niet te zien door de bosschages;
- naast de garage en dubbele carport ligt een verdiept gelegen houten berging (een 'buitenkelder' voor de aardappelen voorraad e.d.)

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie