Langestreek 122, 9166LH SCHIERMONNIKOOG

Woonopp.

117 m2

Perceelopp.

253 m2

Omschrijving

Gelegen aan het rustige, lommerrijke deel van de Langestreek vinden we nummer 122. Een huis bestemd voor permanente bewoning op een prachtige plek in het dorp, waarbij u aan de achterzijde via het overpad zo de natuur in wandelt. Via het Torenbinnenpad en het Vuurtorenpad bent u in een kwartiertje op het strand.

Het is een zeer charmant aangezicht dat deze nagenoeg vrijstaande woning met zich mee brengt. Op de staat van onderhoud valt hier en daar best wel iets aan te merken en daarmee zoeken we naar iemand die daar graag mee aan de slag wil gaan. De indeling van de beide woonlagen klopt en de ligging is fantastisch; dit is echt een huis met potentie!

De begane grond bestaat uit een woonkamer-en-suite, een extra werk-/slaapkamer en de keuken. In de uitbouw vinden we een halletje met daarachter de badkamer. Onder de trap naar boven en vanuit de keuken toegankelijk ook een kleine kelder.
Boven aangekomen zien we een ruime en lichte overloop met drie slaapkamers en behoorlijk veel bergruimte. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde voorzien van een balkon.

Dit huis heeft een kleine voor- en achtertuin en aan de andere zijde van het overpad een extra stuk grond waar je als nieuwe eigenaar ook nog echt iets leuks van zou kunnen maken.

Woont u al op dit prachtige eiland en wilt u verhuizen of droomt u van wonen op Schiermonnikoog dan is dit huis daadwerkelijk de moeite van het overwegen waard!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie