Langestreek 40, 9166LC SCHIERMONNIKOOG

Woonopp.

60 m2

Perceelopp.

330 m2

Omschrijving

*** WEGENS GROTE BELANGSTELLING OP VOORHAND IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. WEL KUNT U UW INTERESSE KENBAAR MAKEN VIA INFO@VERVERJETWINTERS.NL ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST VOOR DIT OBJECT KUNNEN PLAATSEN ***

Midden in het dorp ligt dit zeer charmante halfvrijstaande en Rijksmonumentale eilanderhuis; huisje 1794. Geschikt voor permanent of recreatief gebruik! Vanuit het huis kijkt u op de Langestreek maar aan de achterzijde, bereikbaar via de Langestreek om de Noord, ligt de bijbehorende overtuin met schuur. Dankzij de centrale ligging vindt u duinen, strand en wad op gunstige fiets- en loopafstand.

De indeling van het huis bestaat uit twee woonlagen. Beneden een sfeervolle woonkamer met een fraaie oude schouw met Engelse kachel, karakteristieke tegelwand, bedstee en vaste kasten. Keuken met trap naar de etage en ook het sanitair bevindt zich op de begane grond.
Vervolgens op de etage twee mooie slaapkamers en de overloop.

Let op! De huidige eigenaars hebben dit huis altijd als recreatiewoning in gebruik gehad. Dit betekent in dit specifieke geval dat ondanks dat dit huis een bestemming voor permanente bewoning heeft er onder voorwaarden ook voor mag worden gekozen om dit huis als nieuwe eigenaar recreatief te blijven gebruiken. Onze makelaar Peter Deddens licht dit uiteraard tijdens uw bezichtiging nader toe.

Bijzonderheden:
- Cv-verwarmd, ketel van 2016.
- Eigen grond.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie