Langestreek 42, 9166LC SCHIERMONNIKOOG

Woonopp.

62 m2

Perceelopp.

207 m2

Omschrijving

Midden in het dorp ligt dit zeer charmante halfvrijstaande eilanderhuis, oorspronkelijk uit de laat 19e eeuw. Geschikt voor permanent of recreatief gebruik! Vanuit het huis kijkt u op de Langestreek maar aan de achterzijde, bereikbaar via de Langestreek om de Noord, ligt de bijbehorende overtuin met schuur. Dankzij de centrale ligging vindt u duinen, strand en wad op gunstige fiets- en loopafstand.

De indeling van het huis bestaat uit twee woonlagen. Beneden een sfeervolle woonkamer met zijkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Via de spiltrap in de woonkamer is de etage te bereiken. Daar een overloop met ruimte voor een bed en een sfeervolle slaapkamer aan de voorzijde.

Let op! De huidige eigenaars hebben dit huis altijd als recreatiewoning in gebruik gehad. Dit betekent in dit specifieke geval dat ondanks dat dit huis een bestemming voor permanente bewoning heeft er onder voorwaarden ook voor mag worden gekozen om dit huis als nieuwe eigenaar recreatief te blijven gebruiken. Onze makelaar Peter Deddens licht dit uiteraard tijdens uw bezichtiging nader toe.

Bijzonderheden:
- Behoudens persoonlijke zaken wordt dit huis grotendeels inclusief inventaris geleverd.
- De exacte kavelgrootte wordt nog definitief bepaald, naar inschatting zal het totaal uitkomen op ruim 200 vierkante meter eigen grond.
- Kozijnen zijn deels vervangen met dubbel glas.
- CV-verwarmd, ketel van 2017.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie