Schiermonnikoog
Langestreek 64/ 64a, 9166 LD

Woonopp.

173 m2

Perceelopp.

320 m2

Drie-in-één mogen we hier zeggen! Midden in het dorp op misschien wel de mooiste locatie voor een winkel op Schiermonnikoog vinden we 't Wente. Fraai gesitueerd op de hoek van de Langestreek en de Badweg vindt menig eilander en vakantieganger hier prachtige kadoartikelen en unieke (woon)items. Naast de winkel op de begane grond bestaat dit aansprekende object ook uit een bovenwoning op de eerste etage en een zeer goed lopend recreatie-appartement voor twee personen op de begane grond. Het geheel is in 2000 nieuw gebouwd maar in 2017 grondig verbouwd en dat is te zien. Over alles lijkt te zijn nagedacht en er is veel aandacht uitgegaan naar details. Wat een prachtige kans om verder te gaan met deze winkel of om juist op deze plek een nieuw avontuur te starten. Het is beide bespreekbaar, we gaan het gesprek graag met u aan!

Langestreek 64.
Met de entree op de hoek en veel grote ramen is dit een prachtplek voor een winkel. Men loopt er gemakkelijk even binnen en vanwege de ramen is er ruim voldoende gelegenheid om de vele mooie producten te presenteren. Ook de winkel zelf is ruim van opzet. Met circa 75 vierkante meter winkel met pantry en in de huidige opzet circa 21 vierkante meter aan magazijn/opslagruimte kan menigeen zich uitleven. De winkelruimte beschikt over een eigen toilet en fontein en een interne toegang tot de hal met onder meer de trapopgang naar de bovenwoning. Verder is er in het plafond een inbouw airco-unit aanwezig, bij de deur een heater voor de koudere dagen en is er aan de buitenzijde sprake van elektrische zonwering (2021) met windbescherming. Energielabel A+++.

Zoals al benoemd is het mogelijk om 't Wente over te nemen. Hierover gaat u bij interesse in gesprek met de huidige eigenaars en maakt u onderling afspraken over inventaris, voorraden, e.d. Het aanbod zoals wij dit presenteren gaat over de onroerende zaak.

Langestreek om de Noord 19a.
Als u een zaak heeft moet u natuurlijk ergens wonen. En dat kan in dit geval bij uitstek boven de winkel. Hier treft u een zeer comfortabel appartement met een oppervlakte van circa 126 vierkante meter. Naast de riante woonkamer met frans balkon en open keuken zijn er drie slaapkamers en is er een luxe badkamer met badmeubel, inloopdouche en toilet. De keuken is luxe ingericht met hardstenen werkblad en de nodige opbergruimte. Volledig voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-magnetron, oven en koelkast. Deze woning is bovendien voorzien van een video-deursysteem met camera en elektrische deuropener zodat u de deur vanuit de bovenwoning kunt openen. Tenslotte is de woning voorzien van vloerverwarming die in zones regelbaar is, een waterontharder en er is in ieder vertrek een brandmelder op 230V met doorschakeling naar de andere ruimten. Energielabel A.

Langestreek 64a.
Wat een heerlijk recreatie-appartement is dit. Aan de voorzijde (Langestreek) een gezellig zitje met elektrische zonwering (2021) voorzien van windbescherming en ook binnen van alle gemakken voorzien. Dit appartement met een oppervlakte van circa 33 vierkante meter biedt ruimte aan twee personen en vanuit deze uitvalsbasis is dit unieke eiland te ontdekken. Overdag misschien met de fiets door de natuur en naar het strand. In de avond wandelen naar één van de mooie horecagelegenheden die het eiland rijk is. In het appartement vindt u een luxe keuken met inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Eveneens een luxe badkamer met douche, wc en wastafel. Er is een aansluiting voor een wasmachine en -droger aanwezig. Energielabel B.

De verhuur loopt zeer goed met een bezettingsgraad van ongeveer 85%. De laatste jaren laten een huuropbrengst zien van gemiddeld €24.000,--/jaar.

Tenslotte nog in algemene zin. De drie onderdelen van dit object beschikken allen over een eigen cv-ketel en een eigen meterkast (voorzien van aggregaat-aansluitingen). Op het dak bevinden zich maar liefst 44 zonnepanelen, goed voor 11,5 kWp.

U leest het, hier staat niet zomaar iets. Het is kant en klaar en u kunt er gelijk mee verder. De huidige eigenaars hebben hier al jaren een geweldige plek waar ze gelukkig mee zijn maar als je ondernemend ingesteld bent komt er wel eens iets op je pad en dat is hier gebeurd. Neemt u vooral contact op met ons kantoor, onze makelaar Peter Deddens helpt u graag verder.

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert