Langestreek om de Noord 29, 9166NX SCHIERMONNIKOOG

Woonopp.

67 m2

Perceelopp.

413 m2

Omschrijving

*** WEGENS GROTE BELANGSTELLING OP VOORHAND IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. WEL KUNT U UW INTERESSE KENBAAR MAKEN VIA INFO@VERVERJETWINTERS.NL ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST VOOR DIT OBJECT KUNNEN PLAATSEN ***

Aan de noordelijke rand van het dorp ligt dit zeer charmante halfvrijstaande eilanderhuis, genaamd "Ons Nestje". De verkopende familie heeft het decennia lang in bezit en nu besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe eigenaar.

De indeling van het huis bestaat uit twee woonlagen waarvoor wij u graag verwijzen naar de bijgevoegde plattegronden. Onderscheidend ten opzichte van veel vergelijkbare huizen is dat dit huis beschikt over een slaapkamer op de begane grond en drie op de etage.
Als u op het eiland bent dan wilt u natuurlijk het liefst zoveel mogelijk genieten van het buitenleven en dat kan in dit geval extra goed dankzij de riante overtuin met zitkuil en berging.

Let op! De huidige eigenaars hebben dit huis altijd als recreatiewoning in gebruik gehad. Dit betekent in dit specifieke geval dat ondanks dat dit huis een bestemming voor permanente bewoning heeft er onder voorwaarden ook voor mag worden gekozen om dit huis als nieuwe eigenaar recreatief te blijven gebruiken. Onze makelaar Peter Deddens licht dit uiteraard tijdens uw bezichtiging nader toe.

Bijzonderheden:
- De eigendomsoverdracht kan plaatsvinden vanaf 01 juni 2022.
- Eigen grond.
- Het huis is beperkt geïsoleerd, er is wel grotendeels sprake van dubbel glas.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie