Larikslaan 4, 7875AV EXLOO

Vraagprijs

€ 699.000 kosten koper

Woonopp.

235 m2

Perceelopp.

1.167 m2

Omschrijving

Deze uitstekend onderhouden uit 1975 daterende villa is op een prachtige locatie in het Drentse dorp Exloo gelegen. Direct vanuit het huis kunt u heerlijk wandelen in de om de hoek gelegen bossen. De royale villa heeft alles dat wonen in een huis zo plezierig maakt; een uiterst royale woonplattegrond met slaapkamer en luxe badkamer op de begane grond.
De living is gezellig, heeft in hoogte variërende daklijnen, een sfeer verhogende gashaard en een uitstekend geoutilleerde uitgebouwde woonkeuken die uitkijkt over de fraai aangelegde tuin.
Via de bijkeuken is de royale (wijn-)kelder te bereiken.

Ook de etage heeft verrassende invalshoeken zoals een videkamer, een werkkamer en 3 speelse slaapkamers. Eveneens is er een 2e badkamer. Er is veel kastruimte en er is een dakterras met berging.

Het is een prettig licht huis. De villa is energiezuinig en heeft 16 zonnepanelen.
Er is een grote aangebouwde garage en inpandige berging aanwezig.

Het geheel is zowel aan binnen- als buitenzijde goed onderhouden.

Niet voor niets heeft het gebied de status van UNESCO Global Geopark. De gemeente Borger-Odoorn, waarin Exloo is gelegen, heeft tevens het predicaat Cittaslow, hetgeen voor duurzaamheid staat. Kortom een unieke woonlocatie.
De omgeving biedt veel wandel- en fiets mogelijkheden en het toeristische dorp heeft vele voorzieningen zoals een basisscholen, winkels, hotels, een Top hippisch centrum met nationale en internationale wedstrijden, golfbaan (18-Holes), openluchtzwembad (geopend van maart tot oktober), tennisbanen en overige sportverenigingen. Middelbare scholen en een Hogeschool zijn in het nabijgelegen Emmen volop aanwezig. De universiteitsstad Groningen is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Een zonder meer gunstige ligging ten opzichte van de steden Emmen (15 min), Assen (25 min) en Groningen (35 min).

Indeling:
Royale hal met toilet en garderoberuimte. Sfeervolle en leuke woonkamer (circa 70 m2) met diverse zithoeken en prettige lichtinval. Door hoogteverschillen in de kap en de leuke vormgeving is dit een u plezierige ruimte. De woonkamer gaat over in de uitgebouwde woonkeuken. Deze ruimte bestaat uit veel glas en biedt prachtig uitzicht over de mooi aangelegde tuin. De luxe keuken is van diverse inbouwapparatuur voorzien en vanuit de woonkeuken kunt u via de bijkeuken de droge en royale (wijn-) kelder bereiken.
Zowel in de living en in de woonkeuken bevinden zich openslaande deuren naar zon- en schaduwterrassen.
Vanuit de centrale hal bereikt u op de begane grond eveneens de riante slaap-/werkkamer en de tegenovergelegen luxe en moderne badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafelmeubel, toilet en douche.

Op de 1e etage zijn vijf vertrekken gesitueerd: drie royale slaapkamers, een werkkamer en een videkamer. Er is eveneens een luxe 2e badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en toilet. Er is veel bergruimte en er is een dakterras met toegang tot een berging.
De garage (23 m2) heeft een achterom en ook de separate CV-ruimte is vanuit de buitenzijde te bereiken.

Het vrijstaande huis is goed onderhouden en is mooi gelegen op de royale kavel van 1167 m2 eigen grond. Doordat de omliggende bebouwing uit vrijstaande semi-bungalows bestaat ervaart u maximaal rust en ruimte in de mooi aangelegde tuin. In de tuin bevindt zich een houten berging met een heerlijke veranda als terugtrek plekje.

Bijzonderheden:
- verrassend speels en royaal vrijstaand huis;
- mooie ligging met om de hoek het bos;
- geliefd dorp in Drenthe;
- goed onderhouden en energiezuinig (label A en voorzien van 16 zonnepanelen);
- mooi aangelegde tuin.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 699.000 kosten koper
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Villa
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
235 m2
Overige inpandige ruimte
47 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
19 m2
Externe bergruimte
11 m2
Perceeloppervlakte
1.167 m2
Inhoud
1.035 m3

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
A
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, in bosrijke omgeving
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie