Leeuwarderstraat 2-a, 9718HX GRONINGEN

Woonopp.

122 m2

Perceelopp.

68 m2

Omschrijving

Een prachtig en karakteristiek stadshuis met om de hoek het bruisende centrum van Groningen en tevens het geliefde Noorderplantsoen.

Dit leuke en speelse huis heeft alles wat wonen in de stad Groningen zo leuk maakt.
Een gezellige en uitermate sfeervolle buurt, een mooi en karakteristiek uiterlijk en ook een leuk stadstuintje aan de voorzijde van dit markante pand. De indeling is logisch en plezierig.

Indeling: zij entree, woonkamer met moderne open keuken (totaal circa 40 m²) voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat en koffiemachine.
In de charmante woonkamer zorgt een hout (pellet) kachel voor extra sfeer. De woonkamer heeft eveneens mooie houten vloeren en fraaie raampartijen. Door de hoekligging kijkt u mooi uit in de pittoreske Schildersbuurt.
Ideaal is de naast de open keuken gesitueerde bijkeuken. Daarnaast bevindt zich een extra bergruimte met plaats voor onder andere de wasmachine, droger en extra bergruimte voor de fietsen etc. Tevens is er een toilet gesitueerd. Vanuit hier loopt u ook het stadstuintje in.
Via een vlizotrap is een zoldertje te bereiken.

Op de 1e etage zijn twee mooie slaapkamers van respectievelijk circa 16 m² en 8 m², een moderne badkamer en tweede toilet gesitueerd. Eveneens heeft u vanuit deze verdieping toegang tot een dakterras van 9 m². Beide kamers zijn speciaal en hebben leuke elementen zoals een schouw of mooie raampartijen.
De moderne badkamer is voorzien van ligbad, separate douche, wastafelmeubel en vloerverwarming. Op de overloop is de CV combiketel geplaatst.

Via het trappenhuis bereikt u de tweede etage. Hier zijn wederom twee speelse slaapkamers rondom de overloop gesitueerd van circa 18 m² en 6 m². Tevens is hier bergruimte aanwezig.

Bijzonderheden:
- karakter en stijlvol;
- nabij centrum en Noorderplantsoen;
- sfeervolle woonkamer met moderne open keuken;
- goed onderhouden;
- 4 speelse slaapkamers en moderne badkamer;
- leuk stadstuintje aan de voorzijde;
- ruime berging.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie