Lokveenweg 29, 9751CH HAREN GN

Woonopp.

135 m2

Perceelopp.

498 m2

Omschrijving

Op bijzonder fraaie woonlocatie op loopafstand van het dorpscentrum van Haren en het ns-station gelegen robuuste zuid – westelijke helft van een dubbel Herenhuis met een ruime diepe tuin. Dit charmante woonhuis genaamd “Linquenda” is gelegen in het groene hart van Haren waarbij de diepe achtertuin volop rust en ruimte biedt. Het huis is altijd met zorg bewoond en goed onderhouden maar verdient wel enige modernisering maar biedt hiertoe volop mogelijkheden. De tuin grenst op de achterzijde aan het groene Boeremapark.

Indeling begane grond:
Entree – hal met trapopgang en toilet. De woonkamer (38 m2) met zo geheten “Engelse Suite” is charmant met een erker op de westkant en deuren naar de achtertuin. De voorzijde biedt een prachtig uitzicht over het voorgelegen gemeentelijk groen.

Dichte keuken met inbouwapparatuur, de keuken biedt toegang tot een ruime provisiekelder. Achter hal – ingang met aansluitend een inpandige bijkeuken - berging van 8 m2 met aansluitingen voor het witgoed. Zoals bij vele huizen uit de jaren ’30 biedt het huis uitstekende mogelijkheden om het op de achterzijde eventueel te vergroten.

De garage is gelegen op een pleintje achter het huis en via de P. Wierengaweg te bereiken.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 3 slaapkamers van 17, 13 en 7 m2. De slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten en door de vele ramen heerlijk licht. De kleinste slaapkamer biedt toegang tot een dakterras boven de bijkeuken.

De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafelmeubel.

Verdieping II:
Middels een vaste trap is deze verdieping met dakkapel op de achterzijde te bereiken. Vanaf de 1,5 meter lijn is deze ruimte circa 30 m2 en biedt derhalve goede mogelijkheden voor extra
(slaap-)kamers.

Kortom wonen, omringd door privacy op een prachtige plek in Haren in het huis met mogelijkheden!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie