Ludemaborg 33, 9722WG GRONINGEN

Woonopp.

133 m2

Perceelopp.

279 m2

Omschrijving

Helft van een dubbel eengezinshuis, gebouwd in 1994 en gelegen in de rustige wijk Klein Martijn in Groningen-Zuid.
Het huis beschikt over 4 slaapkamers (5de mogelijk) en een aangebouwde garage naast het huis met doorgang binnendoor. De half open keuken en badkamer zijn al eens vernieuwd en gemoderniseerd. De woonplattegrond van het huis geeft een praktisch ingedeeld en licht huis met op de eerste verdieping 3 slaapkamers (extra kamer mogelijk) en op de tweede verdieping een mooie slaapkamer onder het lessenaarsdak met dakkapel en dakterras/balkon aan de straatzijde (zuidwest).

Indeling:
ruime -eigen- oprit voor het huis voor twee auto's. Entree met hal/gang, meterkast en toilet. Linksaf in de gang binnendoor naar de naastgelegen garage.
Ruime woonkamer, tuingericht in L-vorm (48m²) met aan de voorzijde van het huis de halfopen keuken. De woonkamer is voorzien van een lichte parketvloer en openslaande deuren naar de tuin. De keuken is vervangen in 2015 door een luxe Poggenpohl keukeninrichting, modern, strak en neutraal uitgevoerd.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers resp. circa 16, 10 en 9 m², moderne badkamer (2016) met tweede toilet, inloopdouche, dubbele wastafel met spiegel en handdoekradiator. De grootste kamer is eventueel op te delen in twee kamers.

Tweede verdieping: lichte overloop met de mogelijkheid voor een werkplek. Een vierde grote slaap/werkkamer (16m²) onder de schuine kap met dakkapel -geplaatst in 2011, deze biedt extra licht en ruimte in de kamer- en met een eigen ruim balkon/dakterras aan de voorzijde (Zuidwest)

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1994;
- perceel 279 m²;
- woonoppervlak 133m² (excl. garage);
- ruime fraai aangelegde achtertuin;
- voor het huis twee eigen parkeerplaatsen
- garagedeuren vervangen in 2016 en geïsoleerd, wasmachineaansluiting in de garage;
- cv-Vaillant EcoTECplus combi ketel uit 2013;
- energielabel B;
- aanvaarding in overleg, voorkeur 1 juni 2024.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie