Anloo
Lunsenhof 4a, 9467 PM

Woonopp.

136 m2

Perceelopp.

592 m2

Alles dat u wenst!

Karaktervol wonen in één van de mooiste dorpjes van Drenthe.
Ofschoon dit stijlvolle huis een fraai karakteristiek uiterlijk heeft, is het door de doordachte verbouw een huis geworden dat van alle gemakken is voorzien.
Dit 1/3 deel van het voormalige armenhuis (1850) appelleert aan alle gevoelens die u ervaart bij het wonen in een knus woonboerderijtje.
Het huis is gelegen in een Rijksbeschermd dorpsgezicht.

De charmante rieten kap die als een warme deken het huis bedekt, de mooie luiken, de vakverdeling in de geïsoleerde ramen; alles heeft stijl en geeft dit huis haar markante uitstraling.
De royale tuin ligt aan de zij- en achterzijde. Deze mooi aangelegde tuin is grotendeels door een passende gemetselde muur omgeven. Dit geeft de tuin intimiteit en privacy.
Er zijn diverse zonne- en schaduwterrassen. Door de hoekligging heeft het huis een royale eigen oprit die leidt naar de carport en de achtergelegen houten berging. Ook deze in stijl opgetrokken houten berging geeft extra veel privacy in de tuin.

Anloo zelf is een uiterst plezierig dorpje om te bewonen. U woont te midden van het geroemde en bekroonde Nationaal park Drentsche Aa. In dit prachtige gebied vormen de beroemde Drentsche houtwallen, de velden en bossen met heidevelden en de meanderende Drentsche Aa een prachtig geheel. Anloo ligt op de Hondsrug tussen het Everts bos en het Kniphorst bos.
Ofschoon Anloo niet veel voorzieningen kent is het een prettig levendig dorp met een rijk en geliefd verenigingsleven. Er is een prettige en goed bekendstaande basisschool en er is een dorpswinkeltje. Voor uitgebreide boodschappen gaat u naar het naastgelegen Annen of Zuidlaren. De steden Groningen en Assen bereikt u in respectievelijk 20 en 15 minuten.

Het sfeervolle huis is in 2003 volledig gemoderniseerd. Er is een volledig gelijkvloers te bewonen huis ontstaan die verrast bij binnenkomst. De verrassing zit in de uiterst plezierige sfeer, het volume en het comfort.
Er is in 2003 goed geïsoleerd, strak en kundig verbouwd en bovenal een zeer plezierige woonplattegrond gerealiseerd. De gezellige woonkamer is prettig licht en kijkt mooi weg over het karakteristieke straatbeeld. Er is een neutraal gekleurde tegelvloer die vele interieurs kan dienen. Er bevindt zich in de woonkamer een stijlvolle houtkachel die omgebouwd is tot gashaard.
De centrale gang verbindt alle vertrekken op de begane grond. De royale slaapkamer op de begane grond is slim ingedeeld in een slaap- en werkgedeelte. Het slaapgedeelte grenst direct aan een eigen moderne badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel en separaat toilet.
De werkhoek kijkt mooi uit over het straatbeeld. De moderne keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd en heeft een royale zithoek. Direct aan de keuken grenst de bijkeuken (ideaal voor extra apparatuur en wasmachine) met toegang tot de tuin.

Op de etage bevinden zich naast de royale overloop met werkruimte nu twee vertrekken. Eén doet dienst als logeerkamer en beschikt over een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Het andere gedeelte is niet geïsoleerd en dient als zolder direct onder de rieten kap.

Voor een goed gevoel over ruimte en van de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden. Voor een sfeerimpressie bevelen wij u van harte de video aan.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden en zorgvuldig verbouwd;
- Charmant riet gedekt 1/3 deel van het historische armenhuis (1850) met alle beleving van een knus
woonboerderijtje;
- Mooi aangelegde, fraai ommuurde tuin met beregeningsinstallatie;
- Degelijke en in stijl opgetrokken carport en houten berging;
- Volledige gelijkvloerse woonplattegrond;
- Prachtige en geliefde woonomgeving in Drenthe;
- Snel in Groningen en Assen.

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert