Lutkenieuwstraat 28, 9712AZ GRONINGEN

Woonopp.

130 m2

Perceelopp.

117 m2

Omschrijving

Bijzonder woonhuis in hartje stad gelegen aan een rustig straatje in de luwte van de stadse drukte. Dit markante huis -met een mooie hoekligging- is gebouwd en ontworpen in 1994 door de architect die het voor eigen bewoning gerealiseerd heeft. Deze architect woont er nog steeds! Nu geeft hij ook anderen een kans om van dit huis en het leuke plekje in de stad te genieten.

Het huis beschikt over een eigen parkeerplaats met een elektrisch afsluitbaar hek. Met slim en behendig parkeren passen er zelfs twee -niet al te grote- auto's op deze plek.
De indeling van het huis is nu ten dienste van het wonen en werken van de huidige eigenaar maar met enige aanpassingen en herindeling valt er nog veel meer te realiseren in het huis. Bijvoorbeeld een grote woonkeuken op de begane grond met een achtergelegen werkkamer en bijvoorbeeld een extra slaapkamer op de eerste verdieping (op de plek van de huidige keuken).

De huidige indeling in als volgt:
Entree, hal met meterkast en toilet, open trap naar de kelder - met stahoogte - van circa 19 m². In deze kelder is nu een sauna ingebouwd.
Weer terug op de begane grond: een grote multifunctionele ruimte van circa 47 m² (werkruimte, atelier, extra kamer) met vloerverwarming en een eigen pantry en zij-ingang.

Eerste verdieping: grote living met hoog plafond voorzien van balken, strakke betonvloer afwerkingen een fraai panoramisch raam op de zuidzijde met zicht op o.a. de Der Aa-kerk. Halfopen keuken: Bulthaup - industrial rvs - met losse units en plaats voor een grote eettafel. Via de woonkeuken middels openslaande deuren naar het dakterras van circa 27 m² met een kas en een relatief beschut gelegen ligging.
Op deze verdieping ook de compacte en strak & rustig vormgegeven badkamer met vrijstaand ligbad, tweede toilet, wastafel en ingebouwde schuif/spiegelkast.

Tweede verdieping: lichte en hoge slaapkamer van circa 15 m², rondom voorzien van ramen met een fraai stads uitzicht naar alle windrichtingen. Via openslaande deuren komt u op het tweede dakterras in U-vorm om de slaapkamer gelegen van in totaal circa 47 m².

Bijzonderheden:
- woonoppervlak circa 130 m²;
- perceel oppervlak 117 m²
- parkeren op eigen terrein, 2 auto's mogelijk;
- eigen berging van circa 7 m² voor fietsen/ motor/scooter;
- alternatieve indeling van het huis mogelijk.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie