Meedenerweg 11, 9892TB FEERWERD

Woonopp.

220 m2

Perceelopp.

3.160 m2

Omschrijving

Bijzondere kans: volledig vrij wonen maar toch dicht bij de stad Groningen, landelijk gelegen nabij Feerwerd in Nationaal Landschap Middag Humsterland (zie Wikipedia).

Een van origine oud huis van rond 1850 is de afgelopen jaren verbouwd, gerenoveerd -in stijl- en gemoderniseerd van bouwval tot sfeervolle woonboerderij met circa 220m² woonoppervlak, een vrijstaande schuur/garage van 80m² op een ruim perceel van circa 3160 m2. De huidige eigenaar heeft het in bouwvallige staat gekocht in 2006 en in fases het huidige resultaat neergezet! Voor u nu de kans om deze charmante, karaktervolle woonboerderij boordevol sfeer en mogelijkheden te verwerven en te bewonen!

Bij de totale renovatie is veel gebruik gemaakt van oude bouwmaterialen zodat de sfeer goed behouden en versterkt is wel vindt u hier ook het comfort van deze tijd met vloerverwarming, dubbele beglazing en een geïsoleerde kap.

Indeling: entree op drie manieren mogelijk in het huis, we gaan eerst naar de 'officiële' voordeur van het voorhuis aan de linker voorzijde, ruime hal, zeer ruim toilet (waarin ook een urinoir), werk/slaapkamer (voormalige woonkamer) van circa 25m² met grote kastenwand waarin twee bedstedes.
Via de hal gaat u door een centrale gang in het huis naar de woonkamer aan de straatzijde van circa 40m² met houtkachel. Via de woonkamer kunt u naar de naastgelegen slaapkamer van circa 20m². Deze slaapkamer heeft een verbinding met de badkamer. De ruim opgezette badkamer beschikt over een vrijstaand bad, een toilet, wastafel en douche-nis. Via de woonkamer kunt u ook naar de woon/eetkeuken van circa 25m². Daartegenover ligt de bijkeuken met een extra aanrechtblok, plaats voor de wasmachine, droger en de cv-opstelling. De bijkeuken heeft ook nog een zij-ingang.

Eerste verdieping: grote, hoge, schuine kap met de houten kapconstructie in het zicht, zeer ruime overloop, twee royale slaapkamers. Een aan de voorzijde van circa 17m² en een aan de achterzijde van circa 16m². Daarnaast is er de moderne badkamer met een derde toilet, inloopdouche en een dubbel wastafelmeubel.


Bijzonderheden:
- bouwjaar circa 1850, herbouw en renovatie vanaf 2006;
- woonoppervlak circa 220 m²:
- vrijstaande schuur/garage circa 80 m² + entresol (extra bergruimte);
- de schuur beschikt over wateraansluiting, riool en elektra, krachtstroom (elect. auto) ;
- mogelijkheid voor combineren wonen en werken, de slaapkamer/ werkkamer naast de woonkamer beschikt over een eigen voordeur.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie