Meerkoetlaan 20, 9765TD PATERSWOLDE

Woonopp.

112 m2

Perceelopp.

1.106 m2

Omschrijving

Wat een fijne locatie!

Dit stijlvolle jaren 30 huis is gelegen op een zeer geliefde locatie. De Meerkoetlaan is zo geliefd omdat de combinatie van wonen bij het Paterswoldsemeer en het wonen bij de stad Groningen het beste van twee werelden in zich bergt. Het huis heeft sfeer verhogende stijlkenmerken zoals een kamer en suite, een leuke schouw met houtkachel, mooie raampartijen, balkenplafonds en erkers. De ligging van het huis biedt veel mogelijkheden. Via de aangrenzende kavel (kreek) heeft u direct toegang tot het Paterswoldsemeer. Aan de voorzijde kijkt u vanuit het huis mooi weids uit over de tegenovergelegen vijverpartij. De kavel is prettig groot (totaal 1106 m2). Door de ligging op de kavel heeft het huis, indien gewenst, uitbreidingsmogelijkheden.
Het huis is licht, in zijn algemeenheid goed onderhouden en heeft een fijne sfeer.

De inrichting van met name de etage is eenvoudig en verdient aandacht. Eveneens kunnen er qua isolatie zaken verbeterd worden. Ofschoon het huis nu ook erg leuk is om te bewonen biedt de kavel (na overleg met de gemeente) de mogelijkheid om aanzienlijk te vergroten.

De directe omgeving is prachtig. Met uw eigen boot vaart u direct vanuit de tuin via de kreek naar het Paterswoldsemeer. Alle faciliteiten van scholen en winkels bevinden zich in Paterswolde en op dezelfde afstand bevindt zich Groningen.
Alles is uitstekend met de fiets te bereiken.
De uitvalswegen bereikt u binnen enkele minuten.

Voor een gevoel van de ruimte en indeling verwijzen wij u naar de bijgeleverde plattegronden. Voor de sfeer van het huis en ligging bekijkt u de video.

Bijzonderheden:
- Charmant huis met mogelijkheden;
- Licht en sfeervol;
- Fijne royale kavel van 1106 m2;
- Mooie buurt aan het Paterswoldsemeer;
- Via de aangrenzende kavel direct toegang tot het meer; ;
- Leuk zo te bewonen maar ook goed uit te breiden.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie