Haren Gn
Meerweg 100, 9752 JL

Woonopp.

181 m2

Perceelopp.

790 m2

Op een prachtige woonplek, direct nabij het dorpscentrum van Haren gelegen karaktervol herenhuis met mooie stijlkenmerken en eigentijdse luxe. Het herenhuis dateert van 1926 en is in 2019 op een zeer fraaie wijze vergroot op de zijkant en de achterzijde, hierdoor is een fijne en lichte living met mooie leefkeuken gecreëerd. Het huis laat je verrassen door de prettige binnenruimte en de zeer diepe achtertuin van 40 meter diep die bovendien op het zuiden is georiënteerd.

Kortom een uitzonderlijk herenhuis op een top woonplek in Haren!

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de kelder/provisieruimte. De woonkamer (53 m2) is heerlijk ruim en licht en gelegen op de voorzijde met een stijlvolle erker met glas in loodramen, in de aanbouw naast de woonkamer is een werk – speelhoek en op de plek van de oude keuken is TV – chillplek voor de kinderen. De woonkamer heeft een visgraat vloer en een houtkachel.

De woonkeuken (28 m2)is op de achterzijde in de uitbouw gesitueerd en biedt door de enorme schuifpui met ramen tot het terras een top uitzicht over de brede en diepe achtertuin. Een heerlijke plek om te zijn, deze ruimte is voorzien van een praktische gietvloer met vloerverwarming. De zwarte keuken is modern en voorzien van een groot eiland voor koken en spoelen, de apparatenwand zit op de zijkant en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Het terras is groot en gelegen op het zuid – westen, feitelijk is de hele dag de zon op het terras – tuin aanwezig.

De bijkeuken – achteringang is prettig groot en voorzien van bergruimte en de aansluiting voor de wasmachine – droger. Gastentoilet en een bergkast.

Achter de bijkeuken is een overdekte fietsenstalling en achter in de tuin is een berging – schuur voor het nodige (tuin-)gereedschap.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 3 slaapkamers. De slaapkamers op de voorzijde hebben een dakkapel en voor alle kamers geldt dat de balken in het zicht zijn gebracht, mede hierdoor hebben de slaapkamers veel sfeer en een mooie ruimtelijke beleving. Badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel. De badkamer is functioneel maar kan ook zeker een vleugje modernisering gebruiken.

Verdieping II:
Middels vaste trap bereikbare verdieping met overloop met bergruimte en cv-combi en op deze verdieping is ook de 4de slaapkamer.

Bijzonderheden:
-Grotendeels voorzien van dak-,vloer-, muur isolatie;
-Geheel voorzien van dubbel glas;
-Perceel van 790 m2;
-Riante moderne uitbouw;
-Zeer diepe en brede achtertuin, ruime oprit op de voorzijde.

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert