Haren Gn
Meerweg 191, 9752 XB

Vraagprijs

€ 1.685.000 k.k.

Woonopp.

276 m2

Perceelopp.

3.475 m2

Uniek in alle opzichten!

Er zijn van die plekken die maar zeldzaam in de verkoop komen en dan ook nog eens met een buitengewoon uniek huis! Dat kan met recht worden gezegd van de Meerweg 191. Met een excellent gevoel voor stijl, architectuur en afwerking is dit karaktervolle huis in 2021 gerealiseerd.

Qua architectuur heeft het kenmerken van een woonboerderij maar ook zeker van een schuurwoning die volledig in harmonie is met de fraaie woonomgeving met het Paterswoldsemeer op de achtergrond. Het huis is volledig energieneutraal en ecologisch gebouwd, beschikt over een A+++ label en biedt bovendien een levensloopbestendige plattegrond.

Het huis staat op het gedeelte van de Meerweg wat net buiten het gezellige dorp Haren is gelegen en daarmee is het Paterswoldsemeer en het tegenover gelegen Frieseveen op enkele wandelminuten te bereiken. Het perceel is 3475m2 groot en geeft een ultiem gevoel van vrijheid, zeker met de rustgevende vergezichten over de achtergelegen landerijen waar regelmatig herten staan te grazen.

Door de met zorg uitgekozen materialen is zowel aan de binnen als buitenzijde een geheel eigen karakter ontstaan. De eiken gebinten aan de binnenzijde, leemstuc en de houten bekleding van de gevels en delen van de schuine kap zijn hier aansprekende voorbeelden van. De achtergevel is geheel van glas en de royale veranda tot in de nok biedt een fijne intieme zit plek waar het tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven is.

Naast het huis staat een grote schuur (circa 100 m2) die perfect plek biedt aan auto’s of voor andere hobby’s kan worden gebruikt. Ook kan nog worden gedacht aan een atelier – gastenverblijf – praktijk of thuiswerkplek buiten het “huis”.

Kortom een plek en huis waar het echt “thuiskomen” is!

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe, toilet en trapopgang naar de verdieping. De living is in woonoppervlak enorm maar voelt door de slimme indeling als een spreekwoordelijke warme deken. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met vaste kast en de prachtige Tigchelkachel. Het aanwezige balkenplafond en de vele ramen maken dat de woonkamer een echt eigen ruimte is.

In het midden van de living ligt de woonkeuken met een groot eiland en uiteraard alle denkbare inbouwapparatuur (Gaggenau) en een Amerikaanse koelkast. De eettafel heeft een prominente plek bij de volledig glazen achtergevel en biedt daarmee zicht op de achtergelegen diepe tuin. De hoogtewerking in dit gedeelte van het huis is spectaculair en geeft een geheel eigen dimensie aan deze toch al sfeervolle ruimte.

De slaapkamer is op de achterzijde van het huis gesitueerd en kan ook prima als werk – hobbykamer worden gebruikt. Vanuit de slaapkamer is een badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Vanuit de hal is een praktische bijkeuken met hierin de technische ruimte, berging en witgoed aansluitingen.

Verdieping:
De overloop - vide, heeft een directe connectie met de ondergelegen living, ook vanaf hier zijn prachtige vergezichten over het achtergelegen land richting het Paterswoldsemeer. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers waarbij de masterbedroom met kastenwanden op de voorzijde is gelegen. Op de achterzijde is een sportruimte cq kantoor/hobby ruimte die weer in verbinding staat met de living en een van de slaapkamers.

Er is voor gekozen om de twee slaapkamers op de oostzijde van het huis middels een schuifdeur van elkaar te scheiden, deze kamers kunnen daarmee zowel als één maar ook als twee slaapkamers worden gebruikt.
De badkamer op de verdieping beschikt over een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Bijzonderheden:
-Zeer uniek en doordacht huis;
-Toplocatie nabij het Paterswoldsemeer;
-Energielabel A+++ en daarmee gasloos;
-Zeer ruime schuur – garage voor hobby’s.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

 

Vraagprijs
€ 1.685.000 kosten koper
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

 

Soort woning
Villa
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

 

Woonoppervlakte
276 m2
Overige inpandige ruimte
8 m2
Externe bergruimte
91 m2
Perceeloppervlakte
3.475 m2
Inhoud
1.167 m3

Indeling

 

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel, schuifpui, alarminstallatie, rookkanaal, airconditioning

Energie

 

Energielabel
A+++
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

 

Ligging
Aan drukke weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

 

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

 

Soort garage
Vrijstaand hout

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert