Meerweg 25, 9606PM KROPSWOLDE

Woonopp.

215 m2

Perceelopp.

1.175 m2

Omschrijving

Vrijstaande villa in zeer goede staat, gelegen aan water dat in verbinding staat met het Zuidlaardermeer. Van hieruit vaart u op een mooie zaterdagochtend naar Zuidlaren of de stad Groningen voor een boodschap of gewoon voor een kop koffie. Hier is het prachtig wonen, niet in de laatste plaats vanwege misschien wel het mooiste plekje in de wijk want deze villa is gelegen aan een breed stuk water waardoor uitzicht en privacy voor een belangrijk deel gewaarborgd zijn. Bovendien ligt de achtertuin pal op het zuiden en is het ingericht met meerdere terrassen zodat u optimaal van het buitenleven aan het water kunt genieten.

Het goede gevoel begint eigenlijk al wanneer we de Meerweg opdraaien; een mooie, brede laan met prachtige vrijstaande villa's en goed onderhouden omliggend groen. De oprit van nummer 25 biedt volop ruimte voor meerdere auto's en omdat het huis iets van de weg af staat is er voldoende privacy. Maar het mooiste komt bij binnenkomst van de woonkamer want via de ramen en deuren in de achtergevel kijkt u schitterend uit over het achtergelegen vaarwater. Dit geeft bij uitstek het ontspannen gevoel dat bijvoorbeeld na een stressvolle en drukke dag door velen wordt geambieerd.

De begane grond is ingedeeld met een riante woonkeuken aan de voorzijde en een riante living aan de achterzijde, beide van elkaar gescheiden door middel van sfeervolle schuifdeuren. De zijkamer (nu tv-kamer) is relatief eenvoudig om te bouwen tot slaapkamer op de begane grond, de voorbereidingen voor sanitaire voorzieningen hier zijn al aanwezig. Verder de hal/entree, bijkeuken en de interne toegang naar de inpandige garage.
Dan de etage. Wederom veel ruimte met een grote overloop (is een extra kamer te realiseren, staat nu een sauna), vier slaapkamers en de keurige badkamer.
Tenslotte onder de kap en via vlizotrap te bereiken zolderruimte.

Hoewel het hier een groot huis betreft is het een behoorlijk duurzaam geheel en komt de maandelijkse energielast (verbruik gas en elektra) uit op een bedrag van iets meer dan €100,-- per maand*. Met name de komst van de zonnepanelen op het dak zorgen voor deze zeer aantrekkelijke maandlast.

Al met al is dit een aantrekkelijke keuze voor diegene die een grote, goed onderhouden villa zoekt en graag met een bootje bij huis aan water wil wonen. Diegene die niet op zoek is naar achterstallig onderhoud maar vooral wil gaan genieten van rust en comfort. Een aanrader!

Bijzonderheden:
- Op het dak liggen 15 zonnepanelen (sinds januari 2019).
- Balansventilatiesysteem met Warmte-terug-win unit aanwezig.
- Keukeninrichting en badkamer vernieuwd in 2012.
* Gebaseerd op het huidige gebruik.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie