Haren Gn
Meerweg 38, 9752 JJ

Woonopp.

116 m2

Perceelopp.

374 m2

Op een leuke plek, op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Haren gelegen charmant Herenhuis met zeer diepe besloten achtertuin met berging en overkapping. Het huis is gebouwd in 1920 en door de tijd heen altijd goed onderhouden en gemoderniseerd.

Feitelijk is het een heerlijk gezinshuis die instap klaar is met drie slaapkamers op de verdieping en een volledig vernieuwde badkamer en keuken. De achtertuin is op het zuiden georiënteerd en biedt verschillende hoekjes – terras om van de zon te kunnen genieten.

Door de ligging nabij de dorpskom zijn alle voorzieningen zoals winkels, horeca, sport, scholen en kinderopvang dichtbij evenals uitvalswegen en natuurlijk het Paterswoldsemeer!

Kortom een uitzonderlijk en goed onderhouden herenhuis op een top woonplek in Haren!

Indeling begane grond:
Sfeervolle (overdekte) entree, hal met garderobe, trapopgang en toilet. De riante woonkamer met hoge plafonds is tezamen 41 m2 en beschikt over een zitgedeelte op de voorzijde met open haard en het eetgedeelte op de achterzijde met een fraaie doorkijk naar de tuin. Onder de trapopgang is nog een kelder.

De moderne keuken (12 m2) is zeer licht en ruimtelijk qua opzet en voorzien van alle benodigde keukenapparatuur. Leuk detail is hier het uitspringende raam, waardoor je ook vanuit de keuken zicht hebt op het terras en de tuin! Daarnaast is er een lichtstraat op het platte dak, hierdoor is de keuken erg licht.

Aansluitend is een bijkeuken met witgoed aansluitingen en de achteringang. De houten schuur is 8 m2 groot en daaraan vast zit een overkapping die naar wens kan worden gebruikt voor de fietsen maar ook zeker als fijne “chill – zitplek” in de tuin.

Verdieping:
Speels en ruimtelijk opgezette overloop die middels de dakkoepel ook licht is. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, de ouderslaapkamer (18 m2) met veel vaste kasten zit op de voorzijde. Twee fijne kinderkamers van 8 en 7 m2 op de achterzijde. Alle slaapkamers beschikken over een dakkapel.

Moderne badkamer uit 2019 met douche, toilet en wastafelmeubel. Op de overloop is nog een vaste kast met daarin de cv-combi uit 2015.

Bijzonderheden:
-de woning is geheel voorzien van dubbele beglazing;
-Tonzon vloerisolatie, elektra in 2017 vervangen;
-de tuin is sfeervol aangelegd en biedt volop zon en privacy, terras in 2019 aangelegd;
-via afsluitbaar pad aan de zijkant van de woning is de tuin tevens bereikbaar;
-schouwplicht sloot achter grens tuin;
-Mogelijkheid voor eigen parkeerplek in de voortuin.

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert