Meerweg 57, 9752JC HAREN GN

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

274 m2

Omschrijving

Op een prachtige woonplek, direct nabij het dorpscentrum van Haren gelegen nostalgisch herenhuis met mooie stijlkenmerken en eigentijdse luxe. Het herenhuis dateert van 1918 en heeft nog de oorspronkelijke klokgevel, de fraai bewerkte, hoge plafonds, de schouwen, het mooie trappenhuis en de vestibule.

Het herenhuis is in het begin van deze eeuw verbouwd en uitgebreid op de bovenverdieping waarbij een verrassende slaap – werk – chill -kamer van maar liefst 16 m2 is gecreëerd met een leuk doorkijkje naar de dorpsmolen. Deze ruimte is ook ideaal als werkplek aan huis!

Kortom een uitzonderlijk en goed onderhouden herenhuis op een top woonplek in Haren!

Indeling begane grond:
Entree – hal met vestibule, gang met trapopgang naar de verdieping. Sfeervolle kamer en suite (43 m2) met halfronde erker, originele plafonds, prachtige schouwen, eiken vloerdelen en deuren naar de tuin.

Moderne greeploze keuken (15m2) met inbouwapparatuur en vaste kast. Tevens is nog een ruime provisiekelder aanwezig. Achteringang – hal met toilet en een ruime bijkeuken met de aansluitingen voor de wasmachine – droger.

De besloten achtertuin met achterom is praktisch aangelegd met verschillende terrassen en achterin de tuin is een ruime houten schuur – berging (18 m2).

Verdieping:
Ruime stijlvolle overloop – gang met tweede toilet. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers van 20, 9 en 16 m2, de ouderslaapkamer met een klein balkon en brede/diepe kastenwand is op de voorzijde gelegen. Fraaie riante badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en vloerverwarming, indien gewenst kan hier ook nog een ligbad worden geplaatst.

Eigenlijk laat dit herenhuis zich beste omschrijven als een huis met stadse allure maar dan gelegen in het lommerrijke dorp Haren waarbij alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sport en uitvalswegen in de directe omgeving aanwezig zijn.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie