Meerweg 70, 9752JK HAREN GN

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

380 m2

Omschrijving

Op een prachtige woonplek, direct nabij het dorpscentrum van Haren gelegen karaktervol herenhuis met mooie stijlkenmerken en eigentijdse luxe. Het herenhuis dateert van 1925 en is in 2011 op een zeer fraaie wijze vergroot op de achterzijde, hierdoor is een zeer fijne en lichte living met mooie leefkeuken gecreëerd.

Het huis laat je verrassen door de geraffineerde afwerking en detaillering, daarnaast is de mogelijkheid voor 4 slaapkamers aanwezig en in de tuin is een vrijstaande praktijk – atelier – hobbyruimte die ook ideaal als werkplek aan huis kan worden gebruikt.

Kortom een uitzonderlijk herenhuis op een top woonplek in Haren!

Indeling begane grond:
Bij binnenkomst valt het respect voor de authenticiteit van het huis meteen op. Via het tochtportaal – vestibule waar ook het toilet zit komt u in de gang met trapopgang en deur naar de woonkamer.

De woonkamer is heerlijk licht en beschikt over een erker op de voorzijde, haard en op de achterzijde is het met veel gevoel voor stijl en detailleringen het huis uitgebouwd met een riante leefkeuken. Door de dag heen is dit het middelpunt van het huis, de Poggenpohl keuken is modern, strak en van alle comfort voorzien. De gehele living is ruim 60 m2! Vanuit de keuken is nog een kelder/berging te bereiken.

Bijkeuken – achteringang met daarin de aansluitingen voor het witgoed.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 2 slaapkamers van 17 en 21 m2, in het verleden waren hier 3 slaapkamers. Dit kan indien gewenst weer eenvoudig worden terug gebracht. Badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel.

Verdieping II:
Middels vaste trap bereikbare verdieping met extra slaapkamer (12 m2) en bergruimte.

Bijgebouw:
Het vrijstaande bijgebouw is altijd in gebruik geweest als praktijkruimte (21 m2), het kan ook uitstekend als atelier, gastenverblijf of werkplek aan huis worden gebruikt. Het beschikt over een eigen cv-combi, vloerverwarming, toilet en fraaie harmonicadeuren zodat buiten – binnen is! Op de voorzijde is nog bergruimte en een bergzolder.

De tuin is overzichtelijk en heerlijk besloten en beschikt over een groot terras direct achter en naast het huis.

Bijzonderheden:
-Grotendeels voorzien van dak-,vloer-, muur isolatie.
-Verwarming middels cv – combi uit.
-Goed onderhouden, feitelijk instapklaar.
-Zeer fraai bijgebouw met vele gebruiksmogelijkheden.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie