Meerweg 75, 9752JD HAREN GN

Woonopp.

156 m2

Perceelopp.

805 m2

Omschrijving

Op een mooie plek in het centrum van Haren gelegen vrijstaand woonhuis met veel berg- en hobbyruimte. Er is ruim voldoende gelegenheid om meerdere auto’s veilig op eigen terrein te parkeren. En dit alles op korte wandelafstand van de dorpskern van Haren waar alle voorzieningen aanwezig zijn. In 2018/2019 is dit huis volledig gemoderniseerd en sindsdien keurig bewoond: u kunt er werkelijk zo in.

De indeling van het huis is als volgt:
Begane grond: entree aan de zijgevel en daarachter een hal met toilet, trapopgang, meterkast en deur naar het woongedeelte. De woonkamer heeft een L-vorm en een half open moderne keuken met aansluitend een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger en de cv-opstelling.

Eerste verdieping: drie slaapkamers, inloopkast/administratieruimte en de badkamer met douche en toilet.

Tweede verdieping: twee slaapkamers. De toegang van een van beide vertrekken is door de kapconstructie kleiner dan gebruikelijk maar wel goed bruikbaar.

De tuin ligt aan de westzijde van de woning, is mooi besloten én gunstig ten opzichte van de zon. Op het perceel is tevens een externe multifunctionele ruimte van ruim 40 m² gebouwd met openslaande deuren welke uitkomen op de tuin. Deze ruimte is niet ondergebracht bij de aangegeven woonoppervlakte, dat betreft alleen het woonhuis. Grenzend aan deze ruimte bevinden zich ook 6 garageboxen cq bergingen.

Noemenswaardig:
- Het perceel is grotendeels omheind met ABC -hekwerk met automatisch bedienbare toegangspoort
- Rolluiken en screens aangebracht

Bijzonder aanbod in het centrum van Haren, nabij de stad Groningen en het Paterswoldsemeer, een natuurgebied voor watersport en recreatie.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie