Middenstreek 24-c, 9166LN SCHIERMONNIKOOG

Vraagprijs

€ 325.000 kosten koper

Woonopp.

44 m2

Perceelopp.

400 m2

Omschrijving

*** WEGENS GROTE BELANGSTELLING OP VOORHAND IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. WEL KUNT U UW INTERESSE KENBAAR MAKEN VIA INFO@VERVERJETWINTERS.NL ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST VOOR DIT OBJECT KUNNEN PLAATSEN ***

Op een magnifiek rustig plekje midden in het dorp gelegen kavel van 400 vierkante meter eigen grond met daarop een eenvoudige opstal. Hoewel het adres de Middenstreek weergeeft is deze kavel feitelijk meer gericht op de Langestreek en een daar gelegen fraai plantsoen met sfeervolle oude bomen. Rust, privacy en tegelijkertijd alle dorpsvoorzieningen letterlijk om de hoek!

Gelet op de staat van deze recreatiewoning zoeken wij een koper die grondig wil renoveren danwel iets nieuws wil laten bouwen. In dat kader geven wij hieronder meer informatie over de mogelijkheden.

Bestemming van het perceel:
- Enkelbestemming : tuin - overtuin.
- Dubbelbestemming : archeologie.
- Dubbelbestemming : beschermd dorpsgezicht.
- Functieaanduiding : recreatiewoning.

Een aantal van bij ons bekende bouwregels:
1. De gezamenlijke oppervlakte van gebouwen en overkappingen mag per overtuin ten hoogste 20% van de oppervlakte van de overtuin bedragen tot een maximum van 50 vierkante meter.
2. De breedte van een gebouw of overkapping mag ten hoogste 40% van de breedte van de overtuin bedragen.
3. De afstand van een gebouw of overkapping tot de zijdelingse perceelgrens van de overtuin bedraagt ten minste 2,00 meter tenzij het gebouw op de zijdelingse perceelgrens wordt gebouwd.
4. De goothoogte van een gebouw over overkapping mag ten hoogste 2,75 meter bedragen.
5. De bouwhoogte van een gebouw of overkapping mag normaliter ten hoogste 3,50 meter bedragen. In afwijking hierop geldt dat in het geval van de aanduiding 'recreatiewoning' de hoogte maximaal 4,50 meter mag zijn.
6. Een gebouw met aanduiding 'recreatiewoning' dient te zijn voorzien van een kap waarvan de dakhelling ten minste 25 graden en ten hoogste 65 graden bedraagt.

Afhankelijk van uw plannen adviseren wij u vanzelfsprekend ook contact op te nemen met de gemeente Schiermonnikoog. Bezichtigen is slechts op afspraak mogelijk, een afspraak kunt u maken via ons kantoor.

Naar ons idee betreft dit een unieke kans voor de liefhebber van dit prachtige eiland!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie