Midwolderweg 52, 9351PT LEEK

Woonopp.

370 m2

Perceelopp.

4.335 m2

Omschrijving

Riant ruim opgezet landhuis, nieuw gebouwd in 2020! Energielabel A++++ ! Duurzaamheid stond voorop dus het huis is optimaal geïsoleerd, voorzien van triple glas, warmtepomp, 67 (!) zonnepanelen, eigen watervoorziening en battery-packs (ter overname) voor energieopslag mét nog een noodvoorziening voor de elektra. Dit alles zorgt er voor dat het huis ook volledig kan voorzien in eigen energie en water los van het net.

U vind hier ruimte in en om het huis, een dubbele -inpandige garage- 370m² woonoppervlak op een perceel van 4335m² mét nog een vrijstaande schuur/garage/ werkruimte met 180m² gebruiksoppervlak.

Kortom: een uniek aanbod is deze prijsklasse!

Indeling:
toegang via elektrisch bedienbaar dubbel hek, ruime oprit met aan de rechterzijde op het perceel parkeerruimte maar ook onder de dubbele carport voor de garage.
Entree in het midden van de voorgevel met dubbele deuren, ruime centrale hal met vide waardoor heel ruimtelijk en licht. Dubbele openslaande deuren naar de eetkamer/ woonkamer. De woonkamer beschikt over een gashaard en een dubbele schuifpui naar het overdekte terras (met plafond heaters), via de eetkamer -met plaats voor forse eettafel- kunt u via een "en suite" ingebouwde schuifdeuren naar de woonkeuken. De keuken is in L-vormige opstelling geplaatst en beschikt over de nodige inbouwapparatuur waaronder een quoocker, stoomoven en een wijnklimaatkast.

Via de eetkamer kunt u ook naar een zeer riante werkkamer aan de voorzijde van het huis, deze kamer is circa 35m² en ook geschikt voor het maken van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Via de keuken kunt u door de schuifpui naar het tweede overdekte terras (met plafond heaters). Aansluitend aan de keuken de bijkeuken met extra keukenblok en aanrecht, ingebouwde kasten met plaats voor de wasmachine en droger (iets verhoogd geplaatst). Via de bijkeuken kunt u naar de tuin/ het terras en ook binnendoor naar de dubbele -inpandige- garage (ook geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming). In de garage vindt u de warmtepompinstallatie, de WTW, een achterdeur naar de tuin en een aparte trapopgang naar een grote multifuntionele ruimte boven de garage van meer dan 50m².

Eerste verdieping: vide met zicht op de entree/hal beneden, ruime overloop. masterbedroom met aansluitend walk-in-closet, ruime en luxe badkamer met vrijstaand ligbad, dubbel wastafelmeubel, toilet en inloopdouche. 2de, 3de en 4de slaapkamer, apart derde toilet via de overloop bereikbaar, bergkast, grote multifuntionele ruimte boven de garage van meer dan 50m², te gebruiken als riante slaapkamer, werkruimte, mancave, gym of gamingroom. Deze ruimte is via de overloop op de eerste verdieping te bereiken maar ook via een eigen trapopgang in de beneden gelegen garage.

Tweede verdieping: via een afgesloten extra hal op de eerste verdieping kunt u via een vaste trap naar de zolder onder de schuine kap, hier vind u nog eens ruim 30m² opslag/bergruimte.

Vrijstaande schuur/garage/ werkruimte:
Volledig geïsoleerd, voorzien van eigen warmtepomp, vloerverwarming. Voorzien van toilet, eigen meterkast voor de schuur, hoge elektrische segmentdeur (3,25 hoog). Geschikt voor bijvoorbeeld een camper. Gebruiksoppervlak circa 120 op de begane grond en nog eens circa 60m² op de verdieping. Dit bijgebouw is ook geschikt te maken voor mantelzorg woonruimte.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2020;
- circa 370m² woonoppervlak;
- perceel 4335m² groot, aansluitend bosgebied aan de achterzijde;
- optimaal geïsoleerd, triple glas, gasloos, 2x warmtepomp met aansluiting op waterbronnen op 200m diepte;
- 67 (!) zonnepanelen;
- noodaggregaat op gastank (nog nooit nodig geweest maar hierdoor wel onafhankelijk van het landelijk energienet);
- dubbele inpandige garage met dubbele carport onder de overstek voor de garage;
- grote vrijstaande geïsoleerde schuur/werkruimte;
- tuin rondom met beregening via sproeiers en druppelslangen via de eigen waterpompinstallatie.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie