M.L. Kingstraat 152, 9728WK GRONINGEN

Woonopp.

117 m2

Omschrijving

Dit aansprekende appartement met drie slaapkamers vinden we op de derde (van vier) woonlaag van het uniek vormgegeven Meerstaete in Groningen Zuid. Dit kleinschalige appartementengebouw is gebouwd in het midden van de jaren negentig en staat in de buurt Hoornse Meer. Hiermee heeft het direct verbinding met het natuurgebied van de Hoornse Plas en het Paterswoldsemeer. Op loopafstand zien we in de wijk een supermarkt maar ook een aantal horecagelegenheden en via de aanwezige busverbinding bent u desgewenst zo op het Centraal Station.

De hoofdingang van het gebouw is afgesloten zodat uw veiligheid en privacy gewaarborgd zijn. Via de intercom bedient u deze deur vanuit de woning. Vervolgens komt u via de trap of via de lift op de derde etage waar opvalt dat de gezamenlijke hal groot is, dit doet prettig aan. De woning zelf bestaat uit een prachtige, lichte woonkamer met balkon (op de natuur gericht), een halfopen keuken, drie slaapkamers, badkamer en separaat toilet. In het appartement ziet u uiteraard de vorm van het gebouw duidelijk terugkomen in de vorm van de gebogen buitengevels waarin de smalle en hoge ramen een geheel eigen sfeer geven.

Parkeren doet u in de veilig afsluitbare parkeergarage op de begane grond. Direct bij deze parkeerplaats beschikt dit appartement over een berging voor uw fietsen e.d. De actieve Vereniging van Eigenaars tenslotte zorgt ervoor dat het onderhoud en beheer van het gebouw netjes wordt geregeld, hiervoor betaalt u een maandelijkse bijdrage van €165,85.

Een heerlijke plek om aan de rand van Groningen zorgeloos en veilig te wonen. Laat u zich verrassen door dit complete appartement?

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie