M.L. Kingstraat 27, 9728WN GRONINGEN

Woonopp.

147 m2

Perceelopp.

355 m2

Omschrijving

Op korte wandelafstand van het Hoornsemeer mogen wij deze half vrijstaande gezinswoning met vier slaapkamers aanbieden. Dit huis ligt perfect, aan de westzijde van de M.L. Kingstraat, zodat middag- en avondzon in de achtertuin vrij spel hebben. Een ontzettend leuk huis aan de gewilde zuidzijde van Groningen!

Bij de bouw is er voor gekozen de oorspronkelijk geplande inpandige garage te vervangen door een fijne werkplek/atelier. Om toch voldoende bergruimte te hebben is een zeer riante schuur, voorzien van krachtstroom, in de achtertuin geplaatst, perfect voor het uitoefenen van hobby’s, stallen van de fietsen, tuingereedschap e.d.

De wijk heeft een supermarkt en alle overige voorzieningen zijn op beperkte afstand aanwezig. Het Hoornsemeer biedt volop mogelijkheden voor wandelen en recreëren.

Het huis gaat voor het eerst van eigenaar wisselen. Dit biedt een mooie kans voor de volgende bewoners het naar eigen smaak en idee te moderniseren.

Indeling begane grond:
De entree aan de voorzijde van het huis geeft toegang tot de hal. Wat bij binnenkomst gelijk opvalt is de vide waardoor de hal grotendeels hoogte tot aan het dak laat zien en dat geeft een plezierig gevoel van licht en ruimte. Hier verder het toilet, garderobe en trap naar de etage. Vanuit de hal kan ook de werkkamer – atelier worden bereikt.

De woonkamer ligt aan de tuinzijde waardoor je hier heel rustig en met veel privacy kan zijn. Bijzonder is de extra vide die hier al tijdens de bouw is gerealiseerd. Deuren naar de tuin maken het plaatje compleet. Aan de voorzijde van het huis ligt de keuken die is voorzien van enige inbouwapparatuur.

Verdieping:
De verdieping bestaat uit de een overloop, een bergruimte, en vier slaapkamers en een badkamer met inloop douche, toilet en wastafelmeubel.

De achtertuin is mooi van formaat. Onderhoudsvriendelijk en tegelijkertijd prettig qua omvang. Door de groene afscheiding en sloot achter de tuin is er heerlijk veel privacy.

Parkeren kan op eigen terrein of in een van de vele parkeerplekken in de wijk.

Kortom een leuk huis in een prettige wijk dat naar eigen inzicht kan worden gemoderniseerd.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie