M.L. Kingstraat 7, 9728WN GRONINGEN

Woonopp.

132 m2

Perceelopp.

317 m2

Omschrijving

Op korte wandelafstand van de Hoornse Plas mogen wij deze halfvrijstaande gezinswoning met vier slaapkamers aanbieden. Dit huis ligt perfect aan de westzijde van de M.L. Kingstraat zodat middag- en avondzon in de achtertuin vrij spel hebben. Een ontzettend leuk huis aan de gewilde zuidzijde van Groningen!

De entree aan de voorzijde van het huis geeft toegang tot de hal. Wat bij binnenkomst gelijk opvalt is de vide waardoor de hal grotendeels hoogte tot aan het dak laat zien en dat geeft een plezierig gevoel van ruimte. Hier verder de wc, garderobe en trap naar de etage. Vanuit de hal zijn er twee deuren die toegang geven tot keuken en woonkamer. Ook is de inpandige garage van hieruit te bereiken. De woonkamer zien we aan de tuinzijde waardoor je hier heel rustig en met veel privacy kan zijn.

De etage bestaat uit de overloop, een bergruimte en vier slaapkamers. Dit huis is opgeleverd met een dakterras aan de achterzijde maar in de loop der tijd is die ruimte volledig bij de twee achterste kamers betrokken. Optimaal gebruik gemaakt van de ruimte dus.

De achtertuin is mooi van formaat. Qua onderhoud goed behapbaar maar tegelijkertijd prettig qua omvang en door de groene scheiding op de achtergrens heerlijk veel privacy.

Bijzonderheden:
- We noemen dit een halfvrijstaand huis maar wel met de volgende toelichting. Aan de voorzijde zijn de beide garages met elkaar verbonden en boven raken de huizen elkaar niet. Hierdoor zijn alleen de woonkamers qua leefruimten aan elkaar verbonden.
- In de straat kunt u vrij parkeren maar één auto kunt u ook kwijt voor de garage op grond.
- 12 zonnepanelen (2019) aanwezig.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie