Molenberg 10, 9301AS RODEN

Woonopp.

227 m2

Perceelopp.

1.476 m2

Omschrijving

Molenberg 10 en 10a in Roden

Deze charmante, rietgedekte en grote vrijstaande villa vindt u aan de rand van het centrum van Roden, in het verleden het woonhuis en kantoor van notaris mr. De Boer. Mooi gelegen aan een parallelweg van de Leeksterweg op een riante kavel (1.458 vierkante meter) met de achterzijde van het huis heerlijk gericht op het zuiden. De achtertuin is riant en biedt opvallend veel privacy, aan de voorzijde kijkt u uit over een kleine brinkje. Prachtig! Achter het huis vinden we een dubbele en een enkele garage waar in totaal dus drie auto's in kunnen. Bovendien biedt de oprit aan de straatzijde meer dan voldoende parkeerruimte voor u en uw gasten.

Het perceel heeft de bestemming Wonen met binnen die bestemming de aanduiding Dienstverlening. Mocht u kleinschalige bedrijvigheid aan huis wensen dan zijn er dus mogelijkheden en bovendien is de indeling daar al mooi op voorbereid. Maar wellicht denkt u aan een andere invulling? Laat u het ons gerust weten zodat we - waar nodig in overleg met de gemeente - met u mee kunnen denken.

Het woondeel bestaat op de begane grond uit een hal/entree met een deur naar een inpandige berging, garderobehoek met toegang naar wc en het kantoordeel, een deur naar keuken en woonkamer en tenslotte ook de trap naar de etage. De etage maakt deze villa extra interessant aangezien deze over het kantoordeel van de begane grond heen loopt. Dit betekent dat er maar liefst zes slaapkamers en een grote multifunctionele ruimte zijn. Bovendien een badkamer met ligbad en dubbele wastafel en los daarvan een separate douche en wc. Tenslotte onder de kap een grote via vlizotrap te bereiken vliering.

Dan het kantoordeel. Allereerst een eigen ingang met een hal/wachtruimte. Vervolgens vier ruime (spreek)kamers, een wc en een kleine pantry.

Alles bij elkaar genomen staat hier een indrukwekkend huis, omringd door een prachtige tuin. De mogelijkheid om kantoor of praktijkruimte aan huis te hebben maakt het wellicht voor u net helemaal geschikt. Zoals al aangegeven gaan we graag het gesprek hierover met u aan. Belt u ons voor een afspraak?

Bijzonderheden:
- Rieten kap betreft een zogeheten schroefdak, is in 2004 vervangen en sindsdien onderhouden.
- Begane grondvloer is deels voorzien van drowachips.
- De woning wordt cv-verwarmd.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie