Molenberg 8, 9301AS RODEN

Woonopp.

170 m2

Perceelopp.

935 m2

Omschrijving

Deze charmante, rietgedekte en vrijstaande villa vindt u aan de rand van het centrum van Roden. Mooi gelegen aan een parallelweg van de Leeksterweg op een riante kavel met de achterzijde van het huis heerlijk gericht op het zuid-westen. Deze woning dateert oorspronkelijk van de jaren zestig maar is in 2001 volledig gestript en vervolgens uitgebouwd en opnieuw afgewerkt. Het resultaat is een comfortabel en ruim huis op een fraaie woonplek. Achter het huis staat een grote garage (circa 9,30 x 6,30 meter) waar wel drie auto's in passen. Bovendien biedt de lange en brede oprit meer dan voldoende parkeerruimte voor u en uw gasten.

De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde van het huis, vervolgens een ruime hal met vide en toegang tot twee slaap-/werkkamers, een badkamer en natuurlijk de heerlijk lichte living (zie voor lichtinval de foto's). Deze woonkamer is groot en sfeervol, mede door een handig gekozen uitbouw en de riante raampartij in de achtergevel. Aan de achterkant van het huis de keuken die in 2001 is voorzien van een zeer luxe Poggenpohl opstelling. Tenslotte op de begane grond een uitgebouwde bijkeuken met achterdeur naar de tuin.
De eerste etage vervolgens heeft drie slaapkamers (waarvan een met toegang naar een balkon) en een tweede badkamer. Tijdens de verbouwing is op vernuftige wijze via de badkamer een vaste trap gerealiseerd naar de bergzolder. Het alternatief zou een vlizotrap zijn geweest maar dit werkt in de praktijk veel beter.

Alles bij elkaar genomen staat hier een indrukwekkend huis. Goed en doordacht met gebruik van hoogwaardige materialen verbouwd. Niettemin wilt u wellicht nog wat naar uw eigen smaak veranderen en ook dat kan natuurlijk. Wij laten u ook dit huis met veel plezier zien en denken graag met u mee!

Bijzonderheden:
- Volledig en grondig verbouwd in 2001.
- Twee badkamers waarvan een (net als een slaapkamer) op begane grond.
- Zeer riante garage en zonnige tuin.
- Vloerverwarming begane grond en gashaard (extra) in woonkamer.
- Screens t.p.v. achtergevel woonkamer.
- Diverse vaste kasten aanwezig.
- Rieten kap is jaarlijks onderhouden.
- Bergzolder via vaste trap te bereiken.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie