Molenstraat 22, 9967SM EENRUM

Vraagprijs

€ 685.000 kosten koper

Woonopp.

245 m2

Perceelopp.

21850 m2

Omschrijving

Op een unieke plek nabij het historische haventje van Eenrum gelegen woonboerderij op een perceel van maar liefst 2 ha 18 are 50 ca. Deze bijzondere woonboerderij is met veel zorg en aandacht herbouwd in de jaren ’80 en door de jaren heen uitstekend onderhouden. Het woonhuis heeft een woonoppervlak van 245 m2 en is volledig levensloop bestendig. Dit fraaie object is in zijn huidige vorm instap klaar voor de paardenliefhebber, er zijn 6 volwaardige paardenboxen, wasplaats en een tweetal buitenbakken.

Het gezellige dorp Eenrum is gelegen op circa 20 kilometer van de stad Groningen, het dorp zelf heeft een mooie historische dorpskom, winkelvoorzieningen en een actief verenigingsleven. De omgeving “Het Hogeland” staat garant voor prachtige vergezichten en volop mogelijkheden voor recreëren. Het grotere dorp Winsum biedt volop voorzieningen waaronder een treinverbinding met Groningen.

Indeling begane grond:
Ruime entree – hal met toilet, woonkamer op de voorzijde van 55 m2 met schuifpui naar het terras op het zuiden. Eetkeuken van 19 m2 met een uitstekend geoutilleerde keuken. Tegenover de keuken is een ruime bijkeuken – berging met cv-combi.

Op de begane grond zijn 4 slaapkamers van 14, 15, 16 en 15 m2 aanwezig, twee kamers beschikken over vaste kasten. Er zijn twee badkamers aanwezig, de eerste badkamer is voorzien van een douche en wastafel, de tweede badkamer van een ligbad, wastafel, toilet en bidet. In de lange hal naar de slaapkamers is nog een extra kastenwand en inloopkast.

Middels een achter hal is de wasruimte te bereiken evenals de “oude koestal” van 125 m2.

Hoofdschuur:
De hoofdschuur biedt naast de “oude koestal” een zee aan ruimte, de schuur is 300 m2 groot met daarin 3 ruime paardenboxen en beschikt nog over een eigen garage met elektrische deur van 63 m2. De hooi zolders bieden volop bergruimte en boven het woonhuis is nog een extra zolderruimte van 40 m2.

Bijschuur:
De bijschuur is ook middels de hoofdschuur te bereiken en staat dwars op de boerderij. Deze schuur is volledig ingericht met 3 paardenboxen en een ponybox, zadelkamer en wasplaats. Direct aan deze schuur vast zit een uitloopbak-padock.

Tuin – weiland:
De woonboerderij is gelegen op een perceel van 21850 m2, waarbij kan worden gesteld dat de huiskavel crica 4200 m2 is. Het achter terrein biedt voldoende parkeerruimte en het terras is fraai besloten met zicht op het weiland. Het weiland is perfect omsloten en er is een eb en vloed paardenbak van 20 x 40 meter aanwezig met verlichting.

Kortom een uniek geheel aan de rand van Eenrum, naast het houden van paarden biedt dit object natuurlijk ook tal van andere invullingen, de ruimte en kwaliteit van het geheel maken vele functies denkbaar.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie