Molenweg 2, 9321HN PEIZE

Vraagprijs

€ 749.000 kosten koper

Woonopp.

220 m2

Perceelopp.

8165 m2

Omschrijving

Midden in het gewilde dorp Peize wonen met ruim 8.000 vierkante meter grond! Dat is bijna niet voor te stellen en toch wordt het hier aangeboden. Peize is een ontzettend leuk dorp met winkel- en horecavoorzieningen, basisonderwijs, sportverenigingen en een ideale ligging ten opzichte van de stad Groningen, u fietst er zo naar toe.

Deze boerderij is in de loop der jaren verbouwd tot woonhuis met een grote inpandige schuur en vijf inpandige stallen. Bovendien is er een riante extra schuur aanwezig waardoor er aan ruimte dus geen gebrek is. Maar het is toch met name dat grote perceel met weide en rijbak wat het uniek maakt. Voor de huidige bewoners biedt het al jaren volop mogelijkheden om de hobby met paarden bij huis uit te oefenen.

In de jaren '90 en vervolgens in 2002, 2012 (de deel) en tenslotte in 2015 is er het nodige verbouwd aan dit huis. Zo is in 2002 een doorbraak tussen woonkamer en keuken gerealiseerd, de keukeninrichting vernieuwd, is er deels vloerverwarming met een Portugees natuurstenen vloer toegevoegd en is een comfortabele werk-/slaapkamer op de etage (t.p.v. de deel) ontstaan. In 2015 is de badkamer op de etage van het voorhuis vernieuwd. Op dit moment zien we vijf kamers die als slaapkamer kunnen dienen maar er is ruimte voor meer indien gewenst. Om gevoel te krijgen bij de huidige indeling en de mogelijkheden van de woning verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden, het spreekt voor zich dat wij het u ook met alle plezier ter plaatse laten zien.

Bijzonderheden:
- Riant huis, ideaal voor groot en/of samengevoegd gezin.
- Groot perceel voor ligging in dorpskern.
- Mogelijkheid tot het houden van paarden/kleinvee bij huis.
- CV-verwarmd (Nefit Topline).
- Haard in woonkamer.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo BaerzLogo Nationale Monumenten Organisatie