Nesciolaan 66, 9752HR HAREN GN

Woonopp.

110 m2

Omschrijving

Zonnig groot en gemoderniseerd drie - kamer appartement (110 m2) met fantastisch weids uitzicht over landerijen en in de verte het Paterswoldsemeer. Het appartement is gelegen op de 10e verdieping waarbij het balkon op het zuidwesten is gesitueerd en het gevoel van licht en ruimte versterkt.

Serviceflat “Maarwold” is gelegen aan de rand van het prachtige groene dorp Haren en grenst aan een toegankelijk natuurgebied Sassenhein. Bij het appartement hoort ook een eigen berging in de kelder en via het parkeerterrein is de garagebox te bereiken.

Indeling van het appartement:
entree – hal met garderobe, toilet, inloopkast. Moderne dichte keuken in lichte kleurstelling en met inbouwapparatuur. De woonkamer van circa 42 m2 biedt een prachtig uitzicht en geeft middels een schuifpui toegang tot het balkon. Slaap - studeerkamer (20 m2), deze is toegankelijk via de woonkamer en beschikt over een kastenwand. Slaapkamer 17 m2 met gemoderniseerde badkamer met douche en wastafel.

De woonkamer en studeerkamer hebben beide toegang tot balkon en de woonkamer beschikt over airconditioning.

Serviceflat Maarwold:
Wonen in serviceflat Maarwold staat garant voor zelfstandig wonen met de gemakken van een warme maaltijd met keuzemenu uit eigen keuken, een 24-uurs alarmsysteem, een eigen zorgteam van Allerzorg met een persoonlijke benadering waarbij het 'om elkaar denken als het nodig is' hoog in het vaandel staat.

Maarwold beschikt over een prachtig aangelegde tuin met wandelpaden en tuinbanken, een eigen winkel, een kapsalon, pedicure, lounge en een recreatiezaal waar regelmatig diners en activiteiten als bridge, muziekmiddagen en filmvoorstellingen worden georganiseerd.

De maandelijkse servicekosten bedragen € 1.265,35 voor 1 persoon en € 1.596,-- voor 2 personen voor o.a. warme maaltijd uit eigen keuken, verwarmingskosten, watergebruik, personeel- ten dienste van alle bewoners, klein- en groot onderhoud van het gebouw, installaties en inventaris.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie