Nieuwe Boteringestraat 13-a, 9712PE GRONINGEN

Woonopp.

136 m2

Omschrijving

Magnifiek verbouwde, ruime bovenwoning met riant dakterras en luxe uitstraling op een prachtige locatie!

Het huis is in 2013-2014 volledig verbouwd, kwalitatief hoogwaardig gemoderniseerd en gerenoveerd met accentuering en behoud van de authentieke stijl en sfeer. Het pand is karakteristiek en beeldbepalend. De gunstige hoekligging aan het Nieuwe Kerkhof, slechts op enkele minuten wandelen van de binnenstad en het Noorderplantsoen, maakt het plezierig wonen compleet.

Indeling:
Entree met stijlvolle voordeur voorzien van siersmeedijzer, hal met meterkast en garderobe-nis, trapopgang, overloop met luxe en diep toilet. Mooie, ruime en lichte woonkamer "en suite" (totaal circa 30m²) met fraaie hardhouten parketvloer en schouw met ingebouwde gashaard. Via de achterkamer gaat u via een kleine trapopgang naar de achtergelegen extra woonkamer/ eetkamer van circa 30 m² met eveneens een doorgang naar de naastgelegen keuken. De moderne keuken is geplaatst in hoekopstelling en voorzien van een hardstenen werkblad, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en rvs-afzuiging. Kastenwand in de keuken waarin de koelkast, vriezer en combioven. Aan de voorzijde van het huis -naast de woonkamer- vindt u op deze woonlaag ook nog een mooie werkkamer met een fraai in stijl gebouwde boekenkast.

Verdieping: overloop, drie sfeervolle slaapkamers resp. circa 8, 12 en 14 m², een ingebouwde kast voor de wasmachine en droger. Luxe badkamer met ruime inloopdouche, tweede toilet, ligbad, wastafelmeubel en handdoekradiator.
Via de achtergelegen slaapkamer toegang naar het grote dakterras van circa 24m², beschut gelegen maar voldoende in de zon. Het op het zuiden gelegen dakterras biedt een fraai uitzicht op de Nieuwe Kerk en het voorliggende plantsoen.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1903: recent kwalitatief hoogwaardig verbouwd en gemoderniseerd
- woonoppervlak circa 136 m² + riant dakterras van circa 24 m²;
- inhoud circa 450 m³;
- voorbereidingen getroffen voor mogelijke aanleg van zonnepanelen op het hoofddak;
- CV-combiketel Bosch HR 2007 (eigendom);
- zeer goed onderhouden en voorzien van isolerende beglazing;
- hoog afwerkingsniveau in alle 7 kamers en overige ruimtes.

Het is nu nog mogelijk het bovenhuis in combinatie met het benedenhuis te kopen!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie