Nieuwe Kampsteeg 2-a, 9756TE GLIMMEN

Vraagprijs

€ 795.000 kosten koper

Woonopp.

182 m2

Perceelopp.

2553 m2

Omschrijving

Aan de lommerrijke Nieuwe Kampsteeg in Glimmen ligt dit verrassende vrijstaande woonhuis op een betoverend mooi perceel van ruim 2.500 vierkante meter eigen grond. De kavel is zo riant omdat er in het verleden een stuk aangrenzende grond kon worden gekocht van een buurman waardoor een unieke achtertuin is ontstaan die nu grenst aan het achtergelegen natuurgebied van het Quintusbos. De reden dat wij zo enthousiast zijn heeft mede te maken met de aansprekende mix van het gewilde jaren dertig vooraanzicht enerzijds en de veel jongere en meer moderne uitbouw anderzijds. Hier is zichtbaar goed nagedacht over de veranderingen die zijn doorgevoerd.

Het huis zelf is dus fors uitgebouwd waarmee de begane grond nu is voorzien van een woonkamer met halfopen keuken, bijkeuken en kelder, hal/entree en in de uitbouw een grote zitkamer met prachtig zicht op de achtertuin maar ook een grote slaapkamer met inloopkast en badkamer. Op de eerste etage vervolgens drie slaapkamers en de tweede badkamer. Onder de kap op de tweede etage nog een slaapkamer.
De aangebouwde brede garage maakt het geheel compleet en biedt mede dankzij de grote zolder heel veel bergruimte.

En als we dan door de dubbele deuren van de uitbouw de tuin instappen wacht een volgende verrassing; de tuin. Een groene oase met mooie doorkijkjes richting het achtergelegen bosgebied. In de tuin maar vooral ook direct achter het huis mooie, deels overdekte terrassen om optimaal van het buitenleven te kunnen genieten.

Dit is een fantastische plek om als gezin te gaan wonen vanwege de locatie en de ruimte binnen en buiten. Maar ook als u juist op zoek bent naar een huis met het volledige woonprogramma op de begane grond is dit een goede optie. Komt u dit bijzondere huis binnenkort zelf bekijken?

Bijzonderheden:
- Houtkachel in woonkamer voorzijde.
- Grote lichtkoepel boven de keuken.
- Badkamer begane grond voorzien van wc, douche en wastafel.
- Badkamer etage voorzien van ligbad, wc en wastafel.
- Tuinschuurtje voor gereedschap aanwezig.
- Garage is voorzien van verwarming, elektra en koud en warm water.
- Dak en vloeren zijn deels voorzien van isolatiematerialen.
- Nabij basisschool gelegen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie