Nieuwlandsweg 29, 9751GH HAREN GN

Woonopp.

130 m2

Perceelopp.

596 m2

Omschrijving

Zeer sfeervolle helft van een dubbel woonhuis met garage en achtertuin gericht op het westen. Dit huis heeft tot nu toe slechts twee eigenaars gekend, dat is naast een zeer goed teken omdat het kennelijk goed bevallen is om hier te wonen toch ook wel uniek! Ruim twintig jaar geleden kochten de huidige eigenaars de woning en zijn toen direct begonnen met renoveren en uitbouwen. Ook in de jaren erna werd er waar nodig verbeterd.

In de voorgevel zien we de voordeur met daarachter de hal met wc, trapopgang naar de etage en deuren naar zowel de woonkamer als de bijkeuken (is de voormalige keuken). De woonkamer had al een aansprekend formaat maar dit is sterk verbeterd door de verlenging van het huis eind jaren negentig waarmee de woonkamer overging in de woonkeuken die in de uitbouw is gerealiseerd. De vloer is afgewerkt met stijlvol Merbau wat in onze optiek echt een meerwaarde levert. De dubbele openslaande deuren in de achtergevel zorgen ervoor dat de tuin eenvoudig bij het huis betrokken wordt en maken het geheel helemaal compleet. Zoals genoemd is de voormalige keuken nu een ruime bijkeuken met toegang naar de kelder.
De eerste etage bestaat uit drie slaapkamers en een luxe badkamer. Vanaf de overloop is via vaste trap de zolder te bereiken waar zich momenteel de vierde slaapkamer bevindt.

De ligging aan de 'groene' Nieuwlandsweg is zeer aantrekkelijk, bovendien is de afstand naar het hart van het dorp maar kort. Ideaal dus!

Bijzonderheden:
- Zonneboiler aanwezig.
- Gerenoveerd en uitgebouwd in 1997.
- Garage verbeterd en geïsoleerd in 2002.
- Bulthaup keuken vernieuwd in 2006/2007.
- Badkamer vernieuwd in 2014.
- Voormalige gresbuizen zijn in 1997 vervangen door PVC.
- Schilderwerk buitenzijde 2015/2016.
- Dakgoten zijn vernieuwd.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie