Noorderstreek 8, 9166NR SCHIERMONNIKOOG

Vraagprijs

€ 850.000 kosten koper

Woonopp.

170 m2

Perceelopp.

760 m2

Omschrijving

*** Dit betreft een statistische aanmelding, dit object is onderhands verkocht. ***

Noorderstreek 8 en 8a - Schiermonnikoog

Zeer degelijk gebouwde en voortreffelijk onderhouden royale woning op een fraaie locatie aan de rand van het dorp gelegen. De woning is circa honderd jaar geleden gebouwd en in het jaar 1990 vergroot.
De woning is dermate ruim opgezet, dat u familie en/of vrienden kan ontvangen (nr. 8a) die dan kunnen beschikken over een eigen L-vormige woonkamer en een moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Op de verdieping zijn dan nog een drietal slaapkamers en een toilet met douche.

Indeling (nr. 8): hal, lichte woonkamer met een fraaie op maat gemaakte boekenkast, eetkamer met een open keuken van kersenhout en voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken, luxe moderne badkamer voorzien van een wandcloset, douche en wastafel en een kleine slaapkamer. Op de verdieping drie slaapkamers, fraaie moderne douche met een verwarmde spiegel, wandcloset en douche met thermostatische kraan. Tenslotte een zolder met twee dakramen.

De woning wordt centraal verwarmd middels een HR-combiketel. Niet alleen is de woning voorzien van dubbele beglazing en het dak geïsoleerd maar tevens is er veel aandacht besteed aan geluidsisolatie.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie