Noorderweg 9, 9824TC NOORDWIJK

Woonopp.

225 m2

Perceelopp.

3.090 m2

Omschrijving

Prachtig gelegen rietgedekte woonboerderij in landelijke omgeving.

Het huis en de plek zijn altijd met veel zorg en aandacht onderhouden en is gesitueerd op een mooi perceel van 3090 m2 die grotendeels met volwassen boomsingels is omsloten. De achterzijde biedt fraaie doorkijkjes over de weilanden en het kenmerkende coulisselandschap van het westerkwartier.
Achter de woonboerderij is nog een ruim bijgebouw met dubbele carport, garage en berging. De centrale ligging in de driehoek Groningen – Assen – Drachten maakt dat alle voorzieningen snel en eenvoudig te bereiken zijn!

De woonboerderij zelf heeft feitelijk alle woonfuncties op de begane grond en is buitengewoon sfeervol door de oude elementen zoals de gebinten, balkenplafonds, oude bedstede en de markante ramen met roede verdeling.

Indeling begane grond:
Entree – gang die het oude voorhuis scheidt van het achterste gedeelte wat voorheen schuur was. Direct bij de entree is een werkkamer, sfeervolle woonkamer met balkenplafond, haard en bedstedewand met hieronder de kelder/provisieruimte.

Toilet en badkamer met douche, ligbad, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

De woonkeuken vormt feitelijk het hart van de woonboerderij met aansluitend een tweede woonkamer met kastenwand. Vanuit de woonkeuken is de “oude” deel te bereiken met deur naar de achtertuin – terras. Rondom de deel zijn 4 (slaap-)kamers en een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel.

Verdieping:
Middels een vaste trap is de enorme verdieping van 110 m2 te bereiken (gemeten vanaf de 1.50 meterlijn, effectief is deze verdieping nog groter)! Deze biedt volop mogelijkheden voor extra (slaap-)kamers indien gewenst.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlak 225 m2 en kan eenvoudig worden vergroot;
-Ruim 65 m2 aan bijgebouwen;
-Rietenkap is in 2021 geheel vernieuwd;
-Het geheel is altijd met veel zorg / aandacht onderhouden;
-Heerlijke vrije ligging in het groen;
-uitvalswegen op beperkte afstand aanwezig.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie