Norgerweg 148, 9494PD YDE

Woonopp.

208 m2

Perceelopp.

2.870 m2

Omschrijving

Een prachtige woonboerderij in cottage stijl!

Deze woonboerderij is uiterst plezierig om te bewonen. De woonboerderij is verzorgd, charmant, ruimtelijk en goed onderhouden. De schitterend aangelegde tuin met heerlijk op de zon gelegen zwembad completeert het geheel. De locatie in het geliefde Drentse brinkdorp Yde is vrij maar toch beschut. Het geheel is beschut gelegen aan een weidse brink met daarbij de intimiteit van de eigen tuin, met fraaie groenblijvende begrenzing.
In de tuin bevinden zich een stijlvolle en prachtig aangelegde vijver en een royaal zwembad (12x5). Tevens bevinden er zich een carport voor twee auto’s en twee bergingen. Er zijn in de tuin heerlijke terugtrekplekjes onder andere in het stijlvolle riet gedekte prieel en onder de veranda. U heeft altijd prachtig zicht op het zwembad en de tuin.
De prettige woonboerderij is niet te groot en niet te klein.
Er is volledige bewoning mogelijk op de begane grond en er is voor de gasten een royaal slaapvertrek met eigen badkamer op de verdieping.

Yde is een geliefd groen Drents brinkdorp met veel verenigingen en basisschool op loopafstand.
Alle faciliteiten die u wenst vindt u in het naastgelegen uitstekend geoutilleerde dorp Eelde/Paterswolde. Groningen en Assen zijn in circa 15 autominuten eenvoudig te bereiken.

Indeling:
Stijlvolle en royale entree met garderobehoek en toiletruimte. De centrale hal leidt tot alle vertrekken op de begane grond. De living is uiterst charmant. Door de hoge plafonds afgewisseld met de via de trap te bereiken vide, de (gas) haardpartij, het vele glas, de oude stijlvolle gebinten en het fraaie zicht op de tuin is dit een zeer plezierige ruimte.
De moderne keuken bereikt u via de hal. De Bulthaup keuken is luxe, in lichte kleurstelling uitgevoerd en rijkelijk voorzien van inbouwapparatuur. Eveneens vanuit de keuken kijkt u mooi uit over de tuin. U kunt zowel vanuit de woonkamer alsmede de keuken direct de tuin inlopen.
Er bevinden zich drie slaapkamers op de begane grond. De royale en intieme masterbedroom heeft extra veel ruimte, hier zijn kledingkasten gesitueerd. De andere twee slaapkamers hebben eigen inbouwkasten. De centraal gelegen badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, wastafelmeubel en een separate douche.

Er is een grote geïsoleerde bijkeuken via de centrale hal te bereiken. Hier is ook de CV combi ketel (Nefit 900i 2022). Tevens is hier een deur naar buiten gesitueerd.

Op de 1e etage is een leuke en aangename gasten (slaap-)kamer gelegen onder de schuine kap. Bij deze kamer behoort een eigen badkamer voorzien van wastafelmeubel, toilet en douche.
Deze kamer bereikt u via de vide. Op deze vide is een fijne studieplek gerealiseerd en hier bevindt zich een bibliotheek.

Voor een goede indruk van de ruimte en van de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden. Voor een sfeerimpressie moet u beslist de video bekijken.

Bijzonderheden:
- Zeer verzorgde en charmante woonboerderij in cottagestijl;
- Zorgvuldig aangelegde zonnige tuin;
- Schitterende vijverpartij en mooi gesitueerd zwembad met safety deck;
- Carport en twee bergingen;
- Deels vloerverwarming (gang, badkamer, keuken en hal);
- Volop privacy, vrij en beschut;
- Unieke locatie met beschermd uitzicht op brink;
- Snel in Groningen en Assen;
- Levensloop bestendig met alle faciliteiten begane grond.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie