Odoornerstraat 4, 9536PL EES

Vraagprijs

€ 379.000 kosten koper

Woonopp.

165 m2

Perceelopp.

1.312 m2

Omschrijving

Drenthe: rust – ruimte – bos – akkers – heide en karaktervolle "esdorpjes".

Nabij de rand van één van deze esdorpjes staat deze robuuste woonboerderij. Het huis staat op een perceel van 1312 m2 en ligt midden op de Hondsrug (sinds 2015 een UNESCO Geopark), ten zuiden van hunebedhoofdstad Borger, ten noorden van schaapskuddedorp Exloo, 40 kilometer onder de stad Groningen, 15 kilometer boven Emmen, 25 kilometer ten zuidoosten van Assen. Met deze drie steden is een goede busverbinding.

Vanuit de tuin sta je in vijf minuten wandelen in de grootste aaneengesloten bossen van Drenthe met heide, gletscherkuilen of op zacht glooiende akkers. De locatie aan de rand van het dorp is prachtig en op nog geen 2 kilometer van het gezellige centrum van het uitstekend geoutilleerde dorp Borger gelegen. Borger is van alle gemakken voorzien: winkels, openbaar vervoer, recreatie en ook scholen. Alles is ruimschoots aanwezig.

De oorspronkelijke boerderij heeft in 1982 plaats gemaakt voor de huidige riet gedekte woonboerderij met naastgelegen garage – berging en carport.

Indeling begane grond:
Entree – hal met toilet en trapopgang naar de verdieping. Woonkamer met open haard en aansluitend de open keuken, tezamen is deze ruimte 44 m2. De plattegrond is levensloopbestendig met 3 slaapkamers op de begane grond en een badkamer met douche, ligbad en wastafel. De slaapkamers zijn 12, 11 en 7 m2. Bijkeuken – zij – entree met hal en toegang tot de ondergelegen kelder van 10 m2.

Verdieping:
Overloop met veel vaste kasten. Op de voorzijde is thans 1 slaapkamer van 17 m2 maar de mogelijkheid voor twee slaapkamers is eenvoudig aanwezig. De tweede slaapkamer van 22 m2 is op de achterzijde gelegen. Daarnaast is nog een separaat toilet en cv – ruimte aanwezig.

Bijgebouwen:
Naast de woonboerderij is een ruime schuur van 45 m2 die is opgedeeld in een hobbyruimte – garage – berging, verscholen in het groen is nog een riante carport aanwezig.

Kortom een solide basis om hier een echt eigen “thuis” van te maken.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie