Onnerweg 54, 9751VE HAREN GN

Woonopp.

143 m2

Perceelopp.

667 m2

Omschrijving

Op een fijne en deels verscholen plek ligt dit fraaie jaren ’30 herenhuis. In 2005 is het uitgebreid aan de achterzijde op zowel de begane grond als de verdieping. Het huis is gesitueerd op een perceel van 667 m2 waarbij de achtertuin volop rust en privacy biedt. Naast het woonhuis is een garage en achterin de tuin is een grote berging met veranda. De diepe tuin biedt verschillende gezellige zitplekken zowel in- als uit de zon! De oprit is ruim en biedt zeker plek aan twee auto’s.

Door de ligging nabij het Scharlakenbos is het zwembad bijna “om de hoek”, het dorpscentrum is op slechts 5 minuten gelegen.

Door de jaren heen is het huis met veel zorg en liefde onderhouden waarbij met respect voor de klassieke jaren ’30 stijl aanpassingen zijn gedaan. Het huis is grotendeels geïsoleerd en in 2021 zijn 6 zonnepanelen geplaatst. Recentelijk is nog het gehele buitenschilderwerk gedaan.

Indeling begane grond:
Entree met vestibule, hal met trapopgang en toegang tot de kelder. De woonkamer (32 m2) is fraai intact gebleven met de en suite wand met prachtige glas in lood ramen en de oude schouw. Op de voorzijde is een erker en de achterzijde biedt middels deuren direct toegang tot het terras – achtertuin.

Dichte keuken met veel kastruimte. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en staat in verbinding met de achteringang – hal. Vanaf hier is het huis in 2005 vernieuwd – vergroot met hierin het toilet, witgoed aansluitingen en een werk – studeer – slaapkamer (11 m2) die een prachtig zicht biedt op de tuin.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 3 slaapkamers van 13, 10, 29 m2 die allemaal zijn voorzien van wastafels en van dakkapellen! De slaapkamer op de achterzijde is zeer riant en geeft toegang tot een balkon en in deze ruimte zijn een tweetal bergzolders. Badkamer met toilet, douche en wastafel.

Verdieping II:
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Buiten:
De garage is 18 m2 groot en gelegen naast het huis. De berging in de achtertuin heeft een gedeelte met overkapping dat als veranda wordt gebruikt.

Kortom een fijn en goed onderhouden klassiek jaren ’30 herenhuis in lommerrijke woonomgeving.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie