Oosteinde 10, 9431AV WESTERBORK

Woonopp.

328 m2

Perceelopp.

2.571 m2

Omschrijving

*** Inruil van een woning in Westerbork e.o. is bespreekbaar! ***

Hier bieden wij namens de huidige en eerste bewoners een dubbel woonhuis aan midden in het zeer sfeervolle en gezellige Westerbork. In 1994 hebben de huidige eigenaars dit markante huis laten bouwen en nu is het tijd om het over te dragen aan een nieuwe eigenaar die comfort en ruimte zoekt.

Het bijzondere aan dit huis is het gegeven dat u hier feitelijk twee woningen koopt. Uitermate geschikt voor het zogenaamde kangoeroe-wonen bijvoorbeeld. Er zijn zoveel situaties denkbaar waarbij het fijn is dicht bij elkaar te wonen. Het hoeft natuurlijk niet, het kan. Een andere invulling is voor diegenen die met regelmaat familie en vrienden ontvangen en de gasten graag privéruimte willen bieden.
Er is in 1994 voor gekozen om het huis in tegenstelling tot het boerderijtje wat er vroeger stond iets van de weg af te zetten met ruim voldoende privacy tot gevolg. Een andere opvallende keuze bij het ontwerpen van dit huis is de zeer riante kelder. In het verleden deels in gebruik als ondergrondse garage voor auto's, na het aanbouwen van een ruime garage omstreeks 2014 biedt het vooral heel veel bergruimte. Bovendien een multifunctionele ruimte voor een biljart en/of een tv- of gamehoek.

De hoofdwoning.
Wanneer u door het elektrisch te bedienen toegangshek de charmante oprijlaan opgaat ziet u de woning direct liggen. De entree bevindt zich in de zijgevel met daarachter een ruime hal met wc, trapopgang en toegang tot diverse vertrekken waaronder de living met halfopen keuken aan de voorzijde van het huis. Verder bestaat de begane grond uit een slaapkamer, badkamer en een bijkeuken. In 2003 is een serre aangebouwd, aan de andere zijde van het huis de eerder benoemde garage in 2014.
Via de trapopgang zien we een zeer riante etage met grote overloop, drie slaapkamers en een berging. Voor een goed begrip van de oppervlakte verwijzen u ook graag naar de plattegrond van het huis.
De kelder biedt veel bergruimte en een multifunctionele ruimte maar bovendien een sauna met badkamer met douche, wastafel en wc.

Het appartement.
Wij noemen het voor het gemak maar even het appartement. Er is een rechtstreekse eigen ingang maar het is ook via de hoofdwoning toegankelijk. Dit deel van het huis bestaat uit een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. Ideaal!

Duurzaamheid.
Naast dat dit huis voorzien is van goede isolatiematerialen zijn er bovendien 20 zonnepanelen aanwezig. Voorbereidt dus op de toekomst.

De tuin is mooi van formaat, het biedt voldoende ruimte om het huis maar is niet onbewerkelijk groot. Wel voorzien van een houten berging met veranda. Tenslotte is naar wens ook nabij gelegen grasland bij te kopen mocht u daar behoefte aan hebben.

Belt u ons voor meer informatie en/of een bezichtiging, wij delen ons enthousiasme over dit huis met alle plezier!

Bijzonderheden:
- Verwarming door middels van heteluchtverwarming, deels vloerverwarming en een houtkachel.
- Centraal stofzuigersysteem aanwezig.
- Waterontharder aanwezig.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie