Oosterduinen D 4, 9331WE NORG

Vraagprijs

€ 525.000 kosten koper

Woonopp.

115 m2

Perceelopp.

2.565 m2

Omschrijving

Aan een rustige, lommerrijke laan in de prachtige bossen net buiten het Drentse dorpje Norg ligt deze bijzondere recreatiewoning. Bijzonder vanwege de manier waarop het is gebouwd. De huidige eigenaars lieten het namelijk in 2008 bouwen met als opdracht aan de architect om er een volwaardig woonhuis van te maken. Het resultaat is dat het bouwkundig in niets lijkt op de recreatiewoningen zoals we die veelal in Nederland zien. In deze presentatie nemen we u voor een deel mee in dat verhaal maar nog beter is het natuurlijk om het in het echt te komen bekijken. Dit samen met de hieronder genoemde ontwikkelingen rondom de bestemming maakt dit huis één van de meest interessante opties om te kopen in deze omgeving.

Hoewel het huis niet in een recreatiepark gelegen is is het wel zo dat een aantal huiseigenaren als vertegenwoordiging van het geheel in gesprek is met de gemeente Noordenveld over de recreatieve bestemming ten opzichte van de bestemming om er permanent te mogen wonen. De gemeente informeert hierover op haar website waarbij het gaat om de transitie Oosterduinen om het gebied toekomstbestendig te maken. Zie noordenveld.nl/transitie-oosterduinen.

Dan waar het allemaal om gaat; het huis. Vanaf de Donderseweg draait u de Voorsteweg op het bos in. Vervolgens het eerste pad rechts om bij het huis te komen. Er is voldoende ruimte om te parkeren waaronder een plek onder de eigen carport. Het huis staat mooi hoog en via het pad wandelt u naar de voordeur.
De begane grond bestaat uit een hal met wc en trapopgang naar de etage. Woonkamer met open keuken, een bijkeuken en de toegang tot de riante kelder. Op de etage zien we drie slaapkamers, de badkamer met dubbele douche, bad, twee wastafels en het toilet en tenslotte ook de techniekruimte op deze woonlaag.

De tuin maakt het geheel met name zeer aantrekkelijk. Aan de voorzijde een siertuin met parkeergelegenheid en aan de overzijde van het pad een stuk bijbehorend bos dat loopt tot aan de Donderseweg. Aan de achterzijde van het huis een mooi besloten tuin, volledig in het groen. Het huis is rondom voorzien van bestrating met een goede hemelwaterafvoer en zelfs verwarming van het terras aan de achterzijde.

Dit huis is gasloos waarbij er gebruik gemaakt wordt van aardwarmte. Via dit systeem is het mogelijk om te verwarmen en te koelen en het is in zones ingedeeld, ieder vertrek heeft een eigen thermosstaat. De raampartijen op de begane grond zijn afgewerkt met elektrisch bedienbare aluminium rolluiken.

Aangezien dit huis niet deel uitmaakt van een recreatiepark zijn er geen parklasten en/of bijbehorende verplichtingen. Hier woont u heerlijk vrij temidden van prachtige Drentse natuur aan de rand van Norg maar ook op gunstige afstand van Groningen en Assen.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestoffeerd
Soort dak
Zadeldak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m2
Overige inpandige ruimte
9 m2
Externe bergruimte
14 m2
Perceeloppervlakte
2.565 m2
Inhoud
465 m3

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Rolluiken

Energie

Energielabel
A+
Isolatie
Volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Carport, parkeerplaats, geen garage
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie