Oostersingel 158, 9711XL GRONINGEN

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

150 m2

Omschrijving

Een mooi, karaktervol jaren twintig stadsherenhuis gelegen in de binnenstad, tegenover het UMCG. Het pand is gemoderniseerd maar wel met behoud van authentieke elementen, waar nodig gerestaureerd of in stijl toegevoegd. In 2004 is een extra verdieping op het huis gebouwd waardoor twee ruime kamers aan het huis zijn toegevoegd met een tweede badkamer op deze verdieping.
Kortom: een ruim, karaktervol en net woonhuis op een mooie plek in de stad waar u zo in kunt !

Begane grond: entree, hal/gang, modern toilet, toegang tot de kelder onder de trap, granito vloer in de hal en gang nog aanwezig onder de huidige vloerbedekking. Sfeervolle woonkamer "en suite" met de fraaie suite-schuifdeuren nog intact, openslaande deuren aan de achterzijde naar de tuin. De woonkamer beschikt verder nog over een houten vloer en twee hardstenen schouwen. De keuken -vervangen in 2006- is voorzien van een rvs-werkblad, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, inbouw koelkast en oven. Via de keukendeur toegang tot de achtertuin. Deze zonnige -op het zuidwesten gelegen- achtertuin is vrijwel geheel voorzien van bestrating. De achtertuin heeft geen achterom, de fietsenberging ligt aan de voorzijde van het huis naast de voordeur aan de linkerzijde.

Eerste verdieping : vergrote overloop waardoor hier ook een werkplek gemaakt kan worden, twee grote slaapkamers met inbouwkasten, lichte en complete badkamer voorzien van ligbad, inloop douche, dubbele wastafel, handdoekradiator en tweede toilet. Via de overloop is een wasruimte bereikbaar met plaats voor de wasmachine en droger.

Tweede verdieping: overloop, een derde en vierde grote slaapkamer, beiden met inbouwkasten, bergruimte én een tweede badkamer met inloopdouche, derde toilet en handdoekradiator.

Bijzonderheden:
- bouwjaar circa 1922;
- woonoppervlak circa 160 m²;
- inhoud circa 500 m³;
- gunstige ligging ten opzichte van de binnenstad, het UMCG en de uitvalswegen;
- vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing, dakisolatie en vloerisolatie;
- verwarming middels eigen cv-combiketel;
- ruime achtergelegen stadstuin, besloten en op het Zuidwesten;
- vlakbij gelegen buurtparkeergarage (alleen voor buurtbewoners), parkeerplek circa €70,- p/m

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie