Oude Asserstraat 23, 9481BK VRIES

Vraagprijs

€ 869.000 kosten koper

Woonopp.

271 m2

Perceelopp.

1.105 m2

Omschrijving

In de Oude Asserstraat in Vries vinden we deze riante en tegelijkertijd knusse en sfeervolle woonboerderij op ruim 1.100 vierkante meter eigen grond. De huidige eigenaars wonen er sinds de jaren negentig en hebben er een charmant geheel van gemaakt. Dankzij de uitbreiding is er meer dan genoeg ruimte om wonen en thuiswerken te combineren, om logees te ontvangen of om een kind langer thuis en tegelijkertijd zelfstandig te laten wonen. U bepaalt het. De bijgevoegde plattegronden geven de indeling overzichtelijk weer. Zowel op de begane grond als op de etage kunt u alle kanten op.

Een heerlijk leefhuis met tien vertrekken, wat een mogelijkheden! En dit alles in het mooie dorp Vries dat met de nodige voorzieningen voor alle fases in het leven veel te bieden heeft.

Het voorhuis is in 2012 gerenoveerd en voorzien van isolatiemateriaal, de goten en de pannen zijn aangepakt en het schilderwerk is grondig gedaan. In hetzelfde jaar is de tuin opnieuw ingericht en is de prachtige uitbouw gerealiseerd. Hier vindt u een heerlijk atelier met ruimte op de begane grond als ook op de etage. Bovendien een wc en douche dus gebruiksklaar!

In 2017 is via Odink Keukens in de boerderij zelf een nieuwe keuken geplaatst; op maat gemaakt met massieve materialen de nodige inbouwapparatuur. Over smaak valt niet te twisten maar wat past deze keuken naadloos bij de sfeer van het huis. Sinds de aankoop in 1997 is er sowieso veel verbeterd. Elektra is vernieuwd, houten vloeren zijn vervangen waar nodig, sanitair is aangepakt en natuurlijk is periodiek het schilderwerk uitgevoerd.

Achter het huis in de beschutte tuin staat een ruime garage, ook rietgedekt. Naast diverse terrassen en een waterpartij is er ook nog ruimte voor een kas. U leest het, het gaat hier om een zeer compleet geheel. Wilt u dit leuke huis binnenkort bewonderen? Neemt u dan contact op met ons kantoor!

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 869.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Woonboerderij
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestoffeerd
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
271 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
35 m2
Externe bergruimte
59 m2
Perceeloppervlakte
1.105 m2
Inhoud
1.025 m3

Indeling

Aantal kamers
10 kamers (7 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tv kabel, rookkanaal

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, vloerisolatie
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in centrum, beschutte ligging
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Vrijstaand hout
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie