Oude Benderseweg 11-510, 7963PX RUINEN

Vraagprijs

€ 250.000 kosten koper

Woonopp.

65 m2

Perceelopp.

719 m2

Omschrijving

Vakantie vieren in eigen land. Dit kan toch bij uitstek in het weergaloze Drenthe; uitgestrekte bosgebieden en karakteristieke Drentse dorpjes maken een verblijf hier aangenaam en rustgevend. Het bezitten van een eigen vakantiehuis dat ook nog eens zeer geschikt is om te verhuren is dan misschien wel het summum. Namens de eigenaar mogen wij deze mogelijkheid aanbieden; natuurhuisje Ruinen 510 (zie ook natuurhuisjeruinen510.nl), in 2022 opgeleverd en daarmee dus nagenoeg nieuw. Gelegen op een vakantiepark (EuroParcs) maar tegelijkertijd op een perceel eigen grond van maar liefst 719 vierkante meter. Een verblijf dat fraai aan een bosrand gelegen is en geschikt is voor zes personen. Bovendien van alle gemakken voorzien.

De woonkamer is licht en dankzij de grote en lage ramen is er prachtig zicht op de tuin en het aangrenzende bos. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast met vrieskast en fornuis. Ook is servies (inclusief kinderservice) aanwezig. Er zijn drie slaapkamers met boxspring-bedden; tweemaal een tweepersoonsbed en tweemaal een eenpersoonsbed. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Bovendien is er een tweede toilet in het huisje aanwezig. De tuin rondom het huis is keurig aangelegd inclusief een gemeubileerd terras grenzend aan de woonkamer.

Op dit bosrijke park van EuroParcs kun je genieten van een kop koffie of een broodje in het restaurant, er is een natuurspeeltuin en een indoor speeltuin, een binnenzwembad, een kinderboerderij, een wasserette, animatie in de zomer voor de kinderen en het is mogelijk er een fiets te huren.

Tenslotte nog dit. Op de aankoop van dit recreatiehuis is btw verschuldigd. Deze btw komt bij de koopsom en kunt u terugvorderen indien u het vakantiehuis gaat verhuren. Dit brengt vervolgens op fiscaal gebied de nodige voordelen met zich mee. Waarschijnlijk kunt u op basis van artikel 37d van de Wet OB 1968 ook in de plaats treden van verkoper en is de btw-heffing niet aan de orde.

Wat een leuke plek, wat een geweldige manier om een week of een weekend door te brengen. Let ook op de afstand van slechts 30 autominuten vanaf Zwolle. Veel centraler in Noord Nederland zullen we het dan ook niet snel vinden. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie en het maken van een bezichtiging ter plaatse.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 250.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Bungalow
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Bijzonderheden
Gestoffeerd, gemeubileerd, toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor gehandicapten
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m2
Perceeloppervlakte
719 m2
Inhoud
200 m3

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan park, aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerplaats
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie